Körfez’de Bayramlaşma Heyecanı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki kent bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

Körfez’de Bayramlaşma Heyecanı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki kent bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

17 Temmuz 2015 Cuma 11:09
 Körfez’de Bayramlaşma Heyecanı
 Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Kent Bayramlaşmasında paylaşmanın önemi biz kez daha vurgulandı.

Ramazan ayının hazzının ve bereketinin dolu dolu yaşandığı Körfez’de, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramı büyük bir heyecanla birlikte karşıladılar. Düzenlenen Kent Bayramlaşmasına, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnci, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Teşkilat Mensupları, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Hava Radar Komutanı Garnizon Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevincimizi, Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Paylaşıyoruz

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez halkının dolu dolu ve maneviyat duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir Ramazan Bayramı geçirdiğini belirterek, bayramların dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirtti. Başkan Baran, “Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramlarda herkesi kucaklamalı, yaşlıları, düşkünleri, muhtaç insanları hatırlamalı, bu güzel günlerde onları da ziyaret ederek bayram sevincini paylaşmalıyız” diye konuştu. Başkan Baran, Körfez’de her şeyin Ramazan Bayramı’nın ruhuna uygun gerçekleştiğini ifade etti. Ramazan Bayramı’nın amacının paylaşma olduğunu belirten Başkan Baran, "Bunun yanı sıra yardımseverlik duygusunun ilçemizin dışındaki yerlere de uzandığını gördük” dedi.

Körfezliler Ramazan Bayramının Heyecanı Birlikte Paylaştılar

Körfezliler dolu dolu ve maneviyatı yüksek bir Ramazan ayı geçirmesinin ardından birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan bayramını heyecanla karşıladılar. Sıcak ve samimi şekilde geçen kent bayramlaşmasında Başkan Baran, Körfezlilerle yakından ilgilenerek sıcak ve samimi şekilde sohbet gerçekleştirdi. Masalara kurulan kahvaltı menüsüyle Körfezliler yılın ilk kahvaltısını yine birlik ve beraberlik içerisinde afiyetle gerçekleştirdiler.

Bayramlar Kenetlenmektir, Paylaşmaktır

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptığı konuşmada, Bayramlar sayesinde millet olarak daha çok kenetlendikleri ifade ederek, “Bizi biz yapan değerlerden olan Ramazan Bayramı sayesinde birbirimize daha çok kenetleniyoruz. Ramazan ayı boyunca çok büyük bir imtihandan geçtik. Gördük ama yemedik, istedik ama içemedik, bizler bir sabır ve irade testinden geçtik. Allah’a şükürler olsun olmayanların neler çektiğini gördük. Şükürler olsun ki bir ay boyunca sabır ve imtihanın sonucunda bizlere Rabbimiz bayramı hediye etti” dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38