Körfez’de dualar şehitlerimiz için

Körfez’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri şehitlik ziyareti ile başladı. Daha sonra Yeniyalı Camii’nde hatim ve dua gerçekleştirildi

Körfez’de dualar şehitlerimiz için

Körfez’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri şehitlik ziyareti ile başladı. Daha sonra Yeniyalı Camii’nde hatim ve dua gerçekleştirildi

12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:03
 Körfez’de dualar  şehitlerimiz için

Körfez’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Körfez Şehitliği’nde yatan şehitlerimizin mezarları ziyaret edildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirildiği ziyarete; Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetinkale, Hava Radar Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cem Erduvan, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve STK temsilcileri katıldı.

HATİMLERİN DUASI YAPILDI

Protokol üyeleri ilk olarak şehitlerimizin mezarına karanfil bırakırken, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu. Daha sonra İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan tarafından dua edildi. Başkan Baran ve beraberindekiler daha sonra Körfez Yeniyalı Merkez Camii’ne geçerek öğle namazı sonrası gerçekleştirilen hatim ve dua programına katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılırken, program sonrasında ikramlarda bulunuldu.

BU MİLLET BOYUN EĞMEZ

Milletin iradesinin 15 Temmuz’da hain darbe girişimini engellediğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “15 Temmuz, tarih kitaplarına ‘şanlı direniş’ olarak geçti. Bu millet, tankla tüfekle üstüne gelen hain darbecilere karşı ‘önce vatan’ diyerek kendini siper etmiştir. 249 vatandaşımızı bizden koparttılar, yüzlerce vatandaşımızı da yaraladılar. Oyunları bitti mi? Hala devam ediyor. Ama bu millet bir olduğu sürece her türlü oyunu bozmaya hazır” dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38