Körfez'de esrarengiz ölüm

Körfez ilçesinde 18 yaşındaki genç şahıs evde ölü bulundu

Körfez'de esrarengiz ölüm

Körfez ilçesinde 18 yaşındaki genç şahıs evde ölü bulundu

29 Mayıs 2016 Pazar 18:33
Körfez'de esrarengiz ölüm

 Olay, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi No:84 adresinde meydana geldi. Arkadaşına kalmaya giden genç, sabah saatlerinde yatağında ölü olarak bulundu. İddialara göre; M.T. isimli arkadaşının evinde kalan 18 yaşındaki Mehmet Can Temoçin akşam yattıktan sonra sabah kalkmaması üzerine arkadaşı kendisini uyandırmak istedi. Şahsın hareketsiz yattığını gören arkadaşı M.T., 18 yaşındaki gence suni teneffüs yaptı ve taşıyarak hastaneye götürmek istedi. Ancak ağzından kan gelince durumu hemen polise ve 112 sağlık ekibinine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin öldüğünü belirledi. Şahsın ölüm nedeni otopsinin ardından netleşecek. Olayın duyulması üzerine eve koşan talihsiz gencin yakınları sinir krizleri geçirdi. Evin önünde sürekli olarak iki ambulans beklerken, fenalaşan yakınları hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen savcının yaptığı ilk incelemenin ardından gencin cansız bedeni morga kaldırıldı. Burada yapılan otopsi ile gençten alınan doku ve kan örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölü olarak bulunan Mehmet Can Temoçin’in 6 Haziran’da doğum günü kutlamaya hazırlandığı öğrenildi.

 

UYUŞTURUCU HAP İDDİASI

Körfez İlimtepe'de ikamet eden Özlem Temoçin ile Sabri Temoçin'in iki çocuğundan biri olan Mehmet Can Temoçin'in aldığı uyuşturucu hap nedeniyle ölmüş olabileceği iddia edildi. Şahsın yatakta ölü bulunduğu söylenirken, cesedine koridorda rastlanması dikkat çekti. Olayla ilgili ölen gencin arkadaşı M.T. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 29.05.2016 18:34
Anahtar Kelimeler:
KörfezölümEsrarengiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38