banner28
banner23
banner36

Körfez’de Eylül ayı meclisi yapıldı

Körfez Belediyesi Eylül ayı olağan meclis oturumu Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 9 madde görüşülerek karara bağlandı.

Körfez’de Eylül ayı meclisi yapıldı

Körfez Belediyesi Eylül ayı olağan meclis oturumu Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 9 madde görüşülerek karara bağlandı.

04 Eylül 2018 Salı 18:16
Körfez’de Eylül  ayı meclisi yapıldı

Başkan Baran: “İlçemize 4 yılda, 30 yıllık yatırım yaptık..

Körfez Belediyesi’nde Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. 2019 yılı performans programı Plan ve Bütçe komisyonu raporu oy birliği ile kabul edilirken, Güney ve Atalar Mahallesi’ndeki imar planı değişiklikleri oylamaya sunularak meclisten geçti.
İKİNCİ DÖNEMDE DE HEP BİRLİKTE

2019 yılı performans programı Plan ve Bütçe komisyonu raporunun değerlendirildiği Eylül ayı meclis toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran;”  Eylül ayı meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Başkan Yardımcımız Faruk beyin acısını paylaşıyor, baş sağlığı diliyorum. Kıymetli arkadaşlar, hep birlikte dört buçuk yılı geride bıraktık. Önümüzde yerel seçim süreci var. İnşallah ikinci dönemde de hep birlikte çalışmayı Allah nasip etsin. Yerel seçim süreci hepimiz için hayırlı olsun.
KÖRFEZ’DE HİZMET KERVANI

2019 yılı Körfez için hizmet kervanının dolu dolu geçtiği bir sene olacak. Körfez Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 255 Milyon 840 bin TL olarak belirlendi. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. 4 yılda ilçemize kattığımız yatırımlar, geçmişte yapılan 30 yıllık yatırıma denktir. Belediye olarak, öz kaynaklarımızla 100 yeni aracımızı da bünyemize borçsuz bir şekilde kazandırdık. Biz aziz milletimizin kentimizde görmek istediği her alana yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Körfez Kampüsümüzde de çalışmalar noktasında sona gelindi. Kentimize hayırlı olsun.
KÖRFEZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Körfez’in değerini yükseltecek olan Sarnıçhan İş Merkezi ve İlimtepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede vaat ettiğimiz projeleri halkımızın hizmetine sunacağız. Köylerimize su çeşmesi projesi kapsamında başlattığımız tarihi çeşmelerinin 17 tanesini daha köylerimize kazandıracağız.
Yatırımın en güzel ve önemlisini geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapmayı sürdürüyoruz. Türkiye’de burs veren tek belediye olmaktan büyük bir onur ve gurur yaşıyoruz. Burs desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında da meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Bir sonraki meclis tarihi 2 Ekim Salı günü saat: 15.00 olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38