banner28
banner23
banner36

Körfez’de Hasat Vakti

Körfez’in en önemli değerlerinden biri olan Yarımca kirazının ilk mahsullerini Belediye Başkanı Şener Söğüt dalından topladı

Körfez’de Hasat Vakti

Körfez’in en önemli değerlerinden biri olan Yarımca kirazının ilk mahsullerini Belediye Başkanı Şener Söğüt dalından topladı

28 Haziran 2021 Pazartesi 16:35
Körfez’de Hasat Vakti

KİRAZ’IN İLK MAHSULÜ TOPLANDI

Yarımca Kirazı’nın değerini kaybetmemesi ve daha da arttırılması için çeşitli adımlar atan Körfez Belediyesi, yetiştiricilere teşvik ödüllerinin yanı sıra, fidan yardımları da yapıyor. Bu bağlamda; Körfez Kaymakamlığı Tarım İlçe Müdürlüğü ile birlikte atılan önemli adımların ardından ilçede Kiraz’ın ilk mahsulü toplandı.

KÖRFEZ İÇİN “DEĞER”

Parlak kırmızı rengi ve iri tane yapısı ile Körfez için bir değer olan Yarımca Kirazının hasadı Kalburcu Köyünde üretici Remzi Yaman’ın bağında yapıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu ve beraberindekilerin katıldığı kiraz hasadı renkli görüntüler oluşturdu.

BAŞKAN SÖĞÜT; “KİRAZ BAĞLARININ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kiraz, bizim ve ilçemizin en önemli değerlerinden. Bu değerimizi korumak için önemli adımlar atıyoruz. Bu yılın ilk hasadını Remzi kardeşimizin bağında yaptık. Bu güzel bağda üreticimizin emeği çok. Kendisi tebrik ediyorum. Verdiğimiz desteklerle bu tür bağların sayılarını önümüzdeki yıllar arttıracağız” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38