Körfez’de Meydan Meydan Büyüyen Bir Zafer Var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezlilerin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla tuttuğu "Demokrasi Nöbeti”ne desteğini sürdürüyor.

Körfez’de Meydan Meydan Büyüyen Bir Zafer Var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezlilerin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla tuttuğu "Demokrasi Nöbeti”ne desteğini sürdürüyor.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 18:32
Körfez’de Meydan Meydan Büyüyen Bir Zafer Var

 Körfez’de Meydan Meydan Büyüyen Bir Zafer Var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Körfezlilerin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla tuttuğu "Demokrasi Nöbeti”ne desteğini sürdürüyor. 

Körfezliler Meydanları Boş Bırakmıyor
Alçak darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. Akşam saatlerinden itibaren Körfez demokrasi meydanında bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile çeşitli sloganlar atarak darbe girişimine tepki gösterdi. Vatandaşlar, alanda kurulan dev ekranda haber bültenlerini izledi. Alanda kurulan platformda 15 Temmuz darba girişimi ile ilgiler kesitler sunuldu.
Demokrasi Meydanındaki "demokrasi nöbetinde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", ''Darbeye hayır" ve '' Körfez burada darbeciler nerede'' şeklinde sloganlar attı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem,  Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Yönetimi, Belediye Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sanatçılar, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Başkanı Seyfullah Türksoydan da katılarak, Körfezli vatandaşlara destek verdi.
Başkan Baran:” Biz Vatanımızdan Bir Çakıl Taşı Dahi Vermeyiz “
Alana vatandaşlar ile selamlaşarak giren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Değerli protokol üyelerimiz, değerli misafirler, hanımefendiler, beyefendiler, gençler, hepinizi en kalbi duygularım ile selamlıyorum. Demokrasi nöbetimize hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Sizlerin vatanınıza, milletinize, devletinize bağlılığınızı gösteren bu muazzam tablonuz bizleri gerçekten duygulandırdı. 17 gündür bu meydanlarda vatan dediniz, bayrak dediniz, tek devlet, tek millet dediniz ve bir araya geldiniz. Sağcısıyla, solcusuyla, kürdüyle, çerkeziyle, gürcüsüyle, Türküyle, lazıyla, karapapağıyla bütün millet burada, Körfez burada. Bütün köylerde ve mahallelerde aynı coşku var. Ay yıldızlı bayrağını eline alan, sokağa dökülmüş. “Biz Vatanımızdan Bir Çakıl Taşı Dahi Vermeyiz” diyerek meydanlara koşuyorsunuz. Allah bu milletten razı olsun.  Gecemiz, demokrasi nöbetimiz hayır olsun “ dedi.
Grup Tillo ve Eşref Ziya Terzi Geceye Damgasını Vurdu
FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmeye çalıştığı ve Aziz Türk milleti tarafından püskürtülen 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından halkın demokrasi nöbeti, Tütünçiftlik demokrasi meydanında devam ederken, tanınmış sanatçılar da Körfezli vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Bu bağlamda, tutulan demokrasi nöbetinin 17. Gününde Eşref Ziya Terzi ve Grup Tillo sevilen eserleri ile Körfezli vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Şehitler İçin Kuran-ı Kerim Okundu
Demokrasiye sahip çıkmak için verilen mücadelede şehit düşen vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Körfez İlçe Müftülüğünde görevli personel ve Körfezli imamlar tarafından ilahiler okuyarak dualar yapıldı. Yapılan dua esnasında Körfezliler duygu dolu anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 02.08.2016 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38