Körfez’de, panayır coşkusu

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Panayırı, hem Ağadere Caddesi’nde hem de Mimar Sinan Mahallesi’nde kuruldu. Esnafın da vatandaşın da yüzü güldü

Körfez’de, panayır coşkusu

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Panayırı, hem Ağadere Caddesi’nde hem de Mimar Sinan Mahallesi’nde kuruldu. Esnafın da vatandaşın da yüzü güldü

09 Ağustos 2019 Cuma 12:16
Körfez’de, panayır coşkusu

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de ikincisi düzenlenen ‘Bayram Panayırı’, iki noktada aynı anda açıldı. Ramazan Bayramı öncesinde ilki düzenlenen panayır büyük ilgi görmüş, ikincisinin düzenlenmesi için esnaflar talepte bulunmuştu. Talepler doğrultusunda Kurban Bayramı öncesinde panayır hem Ağadere Caddesi’nde hem de Mimar Sinan Mahallesi’nde kuruldu.

İKİ FARKLI NOKTADA AÇILDI

Bayrama kadar açık kalacak olan ve yüzde 70’evaran indirimlerin yer aldığı panayırlardan ilki Ağadere Caddesi’nde açıldı. Açılışa; Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan, Başkan yardımcıları Faruk Denli, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

ÖZTÜRK, “KÖRFEZ KAZANACAK”

Ağadere Caddesi’ndeki açılışta ilk olarak konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, “Esnafımızın talebi ile ikincisini düzenlediğimiz indirim günleri, hayırlı olsun” dedi. Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk de panayırın Körfez’deki ekonomik canlanmayı arttırdığını belirterek, “Vatandaşımız Körfez’den alışveriş yaptı, Körfezli esnafımız kazandı. Asıl önemli olan da buydu” dedi.

ÇIRPAN “ESNAFIMIZ ÇOK MEMNUN”

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da konuşmasında panayırın önemine değinerek, “Ticaret Odamız ve Esnaf Odamız ile bir araya geldik, ikincisi düzenlenen panayır için startı verdik. Esnafımızın talebi, vatandaşımızın da ilgisi vardı. Panayır, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Daha sonra protokol üyeleri Mimar Sinan Mahallesi Petkim Park evleri önünde kurulan panayır alanına geçti. 

ESNAF TEŞEKKÜR ETTİ

Buradaki panayırın açılışına Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da katıldı. Protokol konuşmaları sonrasında söz alan Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, panayırı düzenleyen kurumlara teşekkür ederek, ilçe için önemli olduğuna vurgu yaptı. Mehteran takımının gösterisi sonrasında kurdeleler kesildi, protokol üyeleri de esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Hem esnaf hem de vatandaşlar etkinlik için teşekkür etti.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

8-10 Ağustos tarihleri arasında hem Ağadere Caddesi’nde hem de Mimar Sinan Mahallesi Petkim Park evleri önündeki alanda gerçekleştirilecek olan panayırda, çeşitli etkinlikler de yer alacak. Ağadere Caddesi panayır boyunca trafiğe kapatılırken, vatandaşlar ücretsiz park alanlarından yararlanacak. Ayrıca panayır alanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler olacak.

Son Güncelleme: 09.08.2019 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38