banner28
banner23
banner36

Körfez’de STK’lar, iftarda buluştu

Körfez’de STK temsilcilerini iftarda ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de atacağımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemseyeceğiz” dedi

Körfez’de STK’lar, iftarda buluştu

Körfez’de STK temsilcilerini iftarda ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de atacağımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemseyeceğiz” dedi

18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:34
Körfez’de STK’lar, iftarda buluştu

I

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçedeki STK temsilcilerini iftarda ağırladı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Başkan Yardımcıları; Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

ZENGİN BİR KÜLTÜRE SAHİBİZ

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede oruçların açılması sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, katılımdan dolayı teşekkür etti. “Körfez’de atacağımız her adımda STK’larımızın görüşlerini önemseyeceğiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Körfez, Anadolu’nun bütün renklerini taşıyan zengin bir kültüre sahip. Bunu bu akşam burada görebiliyoruz. Ramazan’ın huzurunu tüm renklerimizle kardeşlik duygusu içerisinde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN COŞKUSUNU PAYLAŞIYORUZ

Körfez Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca bir takım etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Söğüt, “Her akşam bir ailemize konuk oluyor, iftar sonrasında da mahallelilerimiz ile bir araya geliyoruz. Çocuklarımız için eğlence programları ve tasavvuf akşamları düzenliyoruz. Ramazan coşkusunu halkımızla paylaşarak yaşıyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. “Burada STK temsilcilerimiz ile olmak mutluluk verici” diyen Kaymakam Can, “Bu görüntü birlik ve beraberliğimizin temsil edilmesi bakımından önemli. İlçemizde ve ülkemizde huzur ve sükunet içinde bir Ramazan ayı geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından program sona erdi.

Son Güncelleme: 18.05.2019 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38