banner28
banner23
banner36

Körfez’de Temizlik Mesaisi Bitmiyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Körfez’in tüm mahalle, sokak ve caddelerinde genel temizlik çalışmasına devam ediyor.

Körfez’de Temizlik Mesaisi Bitmiyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Körfez’in tüm mahalle, sokak ve caddelerinde genel temizlik çalışmasına devam ediyor.

23 Mart 2015 Pazartesi 20:18
Körfez’de Temizlik Mesaisi Bitmiyor

Temizlik Çalışmaları Körfez’in Her Noktasında Devam Ediyor

Sıkı çalışmalarıyla göz dolduran ekipler cadde ve sokakları yıkıyor, pazaryerlerini temizliyor, parkların bakımına özen gösteriyor. Rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, bu kapsamda şehir genelinde mahalle ve sokaklarda düzenli periyotlarla temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Şehirde tüm cadde ve sokakların temizlenmesinin yanı sıra oluşturulan ekipler ile yapılan temizlik çalışmalarında girilmedik mahalle, cadde ve sokak kalmıyor.

Halkın Talepleri Göz Önünde Bulunduruluyor

Cadde ve sokakları her gün süpürerek 24 saat boyunca sürekli temiz tutan ekipler, çirkin görüntülerin yok edilmesi için yoğun bir mesai sarf ediyor. Belediye olarak çöp konteynerlerinin temizliği, yıkanması ve sokakların her gün süpürülmesi gibi rutin temizlik hizmetlerinin aralıksız devam ettiğin kaydeden yetkililer, halkımızın taleplerini de değerlendirerek çalışmaların bu yönde devam ettiğini belirttiler.

Çevreye Zarar Verebilecek Her Atık Toplanıyor

Körfez Belediyesi motorlu ve yaya ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda görüntü kirliliğine neden olan küçüklü büyüklü tüm atıkları kaldırmak için ekipler kentin her noktasında titizlikle çalışıyor. Kepçe ve kamyon ekipleri bırakılan atıkları topluyor ve atık getirme merkezine bırakılarak ayrıştırması gerçekleştiriliyor. Yol süpürge araçları, yaya ekipleri park ve bahçeleri rutün olarak inceleyerek çevreye zararlı olan atıkların toplanmasını sağlıyor.

Temizlik çalışmalarının Körfez her noktasında ummalı bir şekilde devam edeceğini belirten yetkililer, “Halkımızın istek ve taleplerini değerlendirerek çalışmalarımız devam ediyor. Temiz bir gelecek için, temiz bir çevre lazım. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Son Güncelleme: 24.03.2015 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38