banner28
banner23
banner36

Körfez’de Yaşıyor, Körfez’i Seviyor ve Körfez’e Hizmet Ediyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret ederek halkla buluşmaya devam ediyor.

Körfez’de Yaşıyor, Körfez’i Seviyor ve Körfez’e Hizmet Ediyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret ederek halkla buluşmaya devam ediyor.

20 Mart 2015 Cuma 11:28
 Körfez’de Yaşıyor, Körfez’i Seviyor ve Körfez’e Hizmet Ediyoruz
 Başkan Baran Yağmurderelileri Ziyaret Etti

Her fırsatta halkın içerisinde olan Belediye Başkanı İsmail Baran, dernek ziyaretleri çerçevesinde Esentepe Mahallesinde bulunan Gümüşhane Yağmurdereliler Derneğini oldukça kalabalık bir ekiple ziyaret etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a gerçekleşen ziyarette Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi, Birim Müdürleri eşlik etti.

Körfez’de Gönül Köprüleri Oluşuyor

Körfez için önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez’in geleceği için gönül köprülerini oluşturarak şehrin geleceği için istişare ve fikir alış verişlerine devam ediyor. Gümüşhane Yağmurdereliler Derneğini ziyaret eden Başkan Baran, gönül birliği ile sağlam köprüler kurduklarını ifade etti. Körfez’in mozaiğini oluşturan derneklerde sıcak ev sahipliği ile karşılanan Başkan Baran, Yağmurderelilerinin istek ve taleplerini dinledi.

Altun, “Birlik ve Beraberlik İçerisinde Daha Birçok Başarılı Çalışmalara İmza Atacağız”

Dernek Başkanı Suat Artun, Başkan Baran’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Baran’a ve beraberindekilere bilgiler veren Altun, Başkanımız ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı başkanımızla istişare yaparak gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizde daha birçok başarılı çalışmalar yapacağız. Belediye Başkanımız İsmail Baran ve Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Badem’e yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Baran, “Körfez’i Daha İleriye Taşımak İçin Karşılıklı Fikir Alışverişi Önemli”

Belediye Başkanı İsmail Baran, Hemşeri derneklerinin Körfez’e olan faydasını dile getirdi. Başkan Baran, “Hemşeri derneklerimizin düzenlemiş olduğu bu programlar bizleri bir araya getiriyor, kaynaştırıyor. Körfez’de yaşıyor, Körfez’i seviyor ve Körfez’e hizmet ediyoruz. Körfez için gerçekleştirdiğimiz belediye hizmetlerinde ve projelerinde sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerini almak, Körfez’i bir adım daha ileri taşıyabilmek için neler yapılabilir ve Belediye Başkanı olarak biz ve belediyemizden bir talepleri varsa onları dinlemek adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 23.03.2015 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38