banner28
banner23
banner36

Körfez’den şıklar Geçecek

Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği şıklar Şöleni ile Körfezlilere unutulmaz bir gece yaşatacak

Körfez’den şıklar Geçecek

Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği şıklar Şöleni ile Körfezlilere unutulmaz bir gece yaşatacak

18 Aralık 2014 Perşembe 15:00
Körfez’den  şıklar Geçecek
 

Düzenlediği Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile Körfezlileri farklı yöreler ve etkinliklerle buluşturacak olan Körfez Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine bu ayda çeşitli programlarla devam edecek.

Âşıklar Şöleni 19 Aralık 2014 Saat. 19.00’da Başlayacak

Geleneksel kültürümüzün bu önemli unsurunu yaşatmak için âşıklarımızın birbirleriyle buluşacakları bir zemin oluşturmak amaçlı Âşıklar Şöleni’ni Yarımca Kültür Merkezinde düzenleyecek. 19 Aralık 2014 Cuma günü saat:  19.00’da başlayacak olan Âşıklar Şöleni izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Türkiye’nin en sevilen ozanları Âşık Nuri Çırağı, Âşık Erol Ergani, Âşık Kul Nuri, Âşık Bekir Kahraman, Âşık İhsan Yavuzer, Âşık Rahim Sağlam, Âşık Mustafa Aydın ve Âşık Mürsel Sinan etkinliğe renk katacak.


Son Güncelleme: 19.12.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38