banner28
banner23
banner36

Körfez’den Turgay Biçer Geçti

Körfez Belediyesi, Türk sporunun önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Turgay Biçer’i Körfezli öğrencilerle buluşturdu.

Körfez’den Turgay Biçer Geçti

Körfez Belediyesi, Türk sporunun önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Turgay Biçer’i Körfezli öğrencilerle buluşturdu.

24 Aralık 2015 Perşembe 11:28
 Körfez’den Turgay Biçer Geçti
Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen panele Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Amatör Federasyon Başkanı Murat Aydın, Antrenörler Derneği Başkanı Remzi Demirel, Kocaeli Üniversitesi Bölüm Başkanı Levent Atalı, Eski MYHK Başkanı Mustafa Çulcu, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan, Spor Koordinatörü Metin Özkan,Belediye Meclis Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sporun Başkenti KÖRFEZ
Gerçekleşen panelde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de spor konularında yaptıkları hizmetleri katılımcılarla paylaştı. Hayata geçirdiği, geleceğin sporcularını yetişmesini sağlayacak olan spor okulları Körfez’de hizmete açan Belediye Başkanı İsmail Baran, basketbol, futbol, voleybol, güreş ve kick boks gibi spor dallarını minik öğrencilere nasıl sunduklarını anlattı. Başkan Baran, “Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerin Körfez'in aydınlık geleceği için. Çünkü bizim gençlerimiz ve çocuklarımız gelecekte vatanımızı emanet edeceğimiz kişilerdir. Onun için sporun her branşlarına önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Sporda Liderlik Anlayışı Değişmeli
Panelde konuşan Prof. Dr. Turgay Biçer, hayatta tüm kavramların soyut olduğunu ve başarı kavramının da soyut olduğunu söyledi. Prof. Dr. Biçer, kariyerinde Galatasaray Spor Kulübü’nde ve Türk Milli Takımlarının farklı branş ve çeşitli kademelerinde bulunduğu görevlerinden önemli notları katılımcılara aktardı. Prof. Dr. Biçer 2 saatten fazla kaldığı sahnede çok önemli bilgileri kendine has tarzı ile başarı ile anlattı. Salona sığmakta güçlük çeken katılımcılar, salonun halı zeminine oturarak konferansı takip ettiler. Konuşmasının büyük bölümünde özellikle Türkiye genelinde spor ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinen Prof. Dr. Turgay Biçer, Sporda liderlik anlayışının değişmesi için yapılacak en temel iş spor kültürünün her yaş ve herkes için başrolde olmasını sağlamaktır. Bu konuda sizlere büyük iş düşüyor” dedi.
Panel, Soru Cevap Şekliyle Devam Etti
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Prof. Dr. Turgay Biçer, sohbet havasında geçen panelde sık sık kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Sağlıklı olmanın ve sağlıklı yaşamanın önemine vurgu yapan Prof. Dr. Turgay Biçer, sağlıklı olmayan bir insanın spor dahil birçok şeyden eksik kalacağını, ancak sağlığın korunması için spora ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Öğrencilerin sorularını da büyük bir titizlikle cevaplayan Prof. Dr. Turgay Biçer’i öğrenciler ayakta alkışladı. 
Panelin sonunda Belediye Başkanı İsmail Baran,  Prof. Dr. Turgay Biçer’e Körfez’in sembolü kiraz plaketi takdim ederek teşekkür etti. Daha sonra sahnede buluşan protokol üyeleri toplu resim çektirerek unutulmaz geçen bir günü ölümsüzleştirdi.

Son Güncelleme: 24.12.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38