banner28
banner23
banner36

Körfez’e 5 yeni iş makinesi

Körfez Belediyesi, araç filosuna 5 yeni iş makinesini daha ekledi. Başkan Söğüt, 3 milyon liraya yakın bir yatırımı hayata geçirdiklerini belirterek, “Vatandaşımızın beklediği hizmetleri etkin ve kaliteli şekilde hayata geçirmek filomuzun genişlemiş olması önemli” dedi

Körfez’e 5 yeni iş makinesi

Körfez Belediyesi, araç filosuna 5 yeni iş makinesini daha ekledi. Başkan Söğüt, 3 milyon liraya yakın bir yatırımı hayata geçirdiklerini belirterek, “Vatandaşımızın beklediği hizmetleri etkin ve kaliteli şekilde hayata geçirmek filomuzun genişlemiş olması önemli” dedi

24 Aralık 2020 Perşembe 14:17
Körfez’e 5 yeni iş makinesi

Körfez Belediyesi, araç filosuna 5 yeni iş makinesini daha ekledi. Yeni araçların hizmete alımı için de Teknik Hizmetler Alanı’nda tören düzenlendi. Törene Başkan Şener Söğüt dışında Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz ile birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen hizmete alım töreninde Başkan Şener Söğüt’de bir konuşma gerçekleştirdi.

3 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Başkan Söğüt, “Bugün toplamda 5 iş makinemizi araç filomuza katmış olduk. Belediye hizmetlerinde iş makineleri çok önemli. Yaptığımız altyapı ve üst yapı çalışmalarında, istinat çalışmalarında iş makinelerinden önemli ölçüde faydalanıyoruz. Bu anlamda bir mini ekskavatör, bir tanesi 30 tonluk paletli kazıcı-yükleyici olmak üzere 5 tane iş makinemizi 3 milyon liraya yakın yatırım ile filomuza kattık. Burada Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da katkısı oldu.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile bugüne kadar çalıştık. Rabbim bu samimi çalışmalarımızı boşa çıkartmasın. Sadece bu dönem içerisinde iş makinelerini dışında ekipman anlamında çok yatırım yaptık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ağaç yonga makinesi aldık. Ağaç dallarını burada öğüterek kompost hale getiriyoruz ve bunlardan gübre elde ederek tekrar doğaya kazandırıyoruz. Bahçe toprağı ihtiyacımız için de bir eleme makinesi aldık.

TÜRKİYE’DE İLK İLÇE BELEDİYESİYİZ

Mesela arıza tespit cihazını sisteme dahil ettik. Bu sayede araçlarımızın hangi bölgesinde sıkıntı var görebiliyoruz. Her geçen yıl ekip ve ekipman anlamında eksiklerimizi tamamlayarak vatandaşın beklediği hizmetleri daha etkin bir şekilde karşılamayı hedefliyoruz. İlçe belediyeleri arasında belki de Türkiye’de ilk defa Fen İşleri Müdürlüğümüz Varlık Yönetim Sistemi’ne geçti.

İLK SÜRÜŞ BAŞKANDAN

Almış olduğumuz ve çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamamladığımız yazılım programı; adrese dayalı kayıtlarının tutulduğu, hangi noktada hangi çalışma yapıldığını görebiliyor ve çalışmada gelinen noktayı görebiliyoruz. Artık gelen talepleri mevcut akıllı haritalar ile ilişkilendirilerek adrese dayalı sistem ile bu çalışmaları sürdüreceğiz. Bu çalışmalar şehrimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Söğüt daha sonra yeni iş makinelerine bindi, ilk sürüşü gerçekleştirdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38