“Körfezimiz için canla başla çalışacağız.”

Başkan Şener Söğüt, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek 2020 yılı birinci çeyrek performans çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“Körfezimiz için canla başla çalışacağız.”

Başkan Şener Söğüt, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek 2020 yılı birinci çeyrek performans çalışmaları hakkında bilgi aldı.

14 Haziran 2020 Pazar 21:46
“Körfezimiz için canla başla çalışacağız.”

Başkan Söğüt, 2020 yılı içerisinde yapılacak çalışmaları ve projeleri masaya yatırdı ve “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır. Bu dönemde Körfez için bu minvalde canla başla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

2020 Yılının İlk Çeyreği Değerlendirildi

Birim müdürlerini tek tek dinleyerek 2020 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Söğüt, belediyenin birimler arası hizmet ilişkileri ve koordinasyonun önemli olduğuna dikkat çekip “Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle istişarede bulunmak üzere burada bulunuyoruz. 2020 yılının ilk çeyreğinde birimlerimizin yaptıkları faaliyetlerini dinledik. Hizmetlerimiz daha etkin ve verimli nasıl olabilir bunun değerlendirmesini yapıyoruz.

Ayrıca önümüzdeki yıllar için çalışma planlarımızı ve ön görülerimizi ortaya koyduk. Gelecek dönem proje ve hizmetlerimizi değerlendirdik. Bu toplantımızın oldukça verimli olduğuna inanıyorum. Çünkü birimlerimiz arasında koordinasyonu iyi sağladığımız takdirde çalışmalarımız o yönde gerçekleşir.” dedi.

Başkan Söğüt, “Her durumda ve her şartta ilçemize hizmet etmek en temel görevimiz.”

Tüm dünyanın zor zamanlar yaşadığı günlerde özverili çalışmalarından ötürü çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Söğüt, "Her durumda ve her şartta ilçemize hizmet etmek en temel görevimiz. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren belediyemizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olduk, gerekli tüm önlemleri aldık. Görevlerini üstün çaba harcayarak, fazlasıyla yerine getiren tüm meslek gruplarına minnet duygularımızı iletiyoruz. Ben öncelikle tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, temizlik, zabıta, park bahçeler ekiplerimiz başta olmak üzere sahada olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38