banner28

Körfez’in Başarılı Sporcuları Başkanlık Makamında

Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in milli sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.

Körfez’in Başarılı Sporcuları Başkanlık Makamında

Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in milli sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.

29 Temmuz 2016 Cuma 17:18
 Körfez’in Başarılı Sporcuları Başkanlık Makamında

 Körfez’in Gurur Tablosu
Körfez Belediyesi, açtığı spor okulları ile sporun ve sporcunun Başkenti olmaya devam ediyor. Açılan ve yoğun bir ilgi ve takdir gören spor okullarında, her branştan sporcular yetiştiriliyor. Basketboldan yüzmeye birçok branşta eğitim veren Körfez Belediyesi spor okulları, Türkiye’ye örnek olacak başarılara imza atıyor.
2016 yılı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomse Şampiyonasına Körfez Belediyesi adına katılan ve Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak birinci olan Şevval Yarar,  Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde tozkoparan dalında birincilik kazanan Ensar Bıyık ve Körfez Uzakdoğu İhtisas Klübü sporcusu, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Remziye Yıldırar ve antrenörler Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran şu ifadelere değindi,
“ Geleceğimizin teminatı olan siz gençler, bizleri her alanda gururlandırmaya devam ediyorsunuz. Spor’a ve sporcularımıza verdiğimiz değerin meyvelerini sizin gibi başarılı sporcularımız sayesinde toplamaya başladık. Sizlerin nezninde hocalarımızı ds tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun.” dedi.
 Konuşmalarının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başarılı sporculara altın takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şevval Yarar Dünya Şampiyonası Yolunda

Hatay’da 13-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2016 yılı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomse Şampiyonasına Körfez Belediyesi adına katılan ve Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak birinci olan Şevval Yarar, Eylül ayında Para’da yapılacak Dünya Şampiyonasına katılacak.

Edirne Kırkpınar’da Körfez’li Sporcu Ses Getirdi

Körfez Belediyesi spor akademisi öğrencisi olan Ensar Bıyık, 22-23-24 2016 tarihlerinde 655’incisi düzenlenen Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde tozkoparan dalında birinciliği alarak, Körfez’e madalya kazandırdı.
Remziye Yıldırar’ın Avrupa’ya Uzanan Başarısı
Körfez Uzakdoğu İhtisas Kulübü sporcusu olan Remziye Yıldırar, 18-20 Mart 2016 tarihlerinde Marmaris’te düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’nda 60 kg. ile 1. Oldu.
8-10 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen International Kickboxing Toumament
(Uluslararası Açık Turnuva’da) 60 kg ile 1. Oldu.
14-22 Temmuz 2016 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda 60 kg. ile Türkiye şampiyonu olan Remziye Yıldırar, Kasım ayında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılım sağlayarak, Kocaeli’yi ve Körfez’i en iyi şekilde temsil edecek.

Aşkın Kahveci Türkiye İkincisi Oldu
Körfez Uzakdoğu Spor Kulübünün duayen ismi, milli antrenör Aşkın Kahveci, 17 Temmuz 2016 tarihinde Hatay’da düzenlenen Taekwondo Poomse Şampiyonasında 65 yaş üstü erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.

 

 

 

Son Güncelleme: 02.08.2016 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38