banner28
banner23
banner36

Körfez’in ‘Demokrasi Nöbeti’nde Duygulu Anlar

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, demokrasi nöbetlerinde 13. gününde tek yürek olan Körfezli vatandaşlarla gönül gönüle milli iradeye sahip çıkarken dik duran tüm halka teşekkürü borç bildiğini ifade etti.

Körfez’in ‘Demokrasi Nöbeti’nde Duygulu Anlar

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, demokrasi nöbetlerinde 13. gününde tek yürek olan Körfezli vatandaşlarla gönül gönüle milli iradeye sahip çıkarken dik duran tüm halka teşekkürü borç bildiğini ifade etti.

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:02
Körfez’in ‘Demokrasi Nöbeti’nde Duygulu Anlar
 “Körfez Tek Yürek”
Meydanları ilk günden itibaren boş bırakmayan Körfez’li vatandaşlar, Demokrasi Meydanında yoğun bir katılım ile 13. günde de yerini aldı.  Duygulu anların yaşandığı programda, vatan aşkıyla tek bir ağızdan sloganlar yükselirken bayraklar tüm gece hiç inmedi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğini yaptığı programa, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can,  AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem,  Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Yönetimi, Belediye Birim Müdürleri, meclis üyeleri, sanatçılar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katılarak, Körfezli vatandaşlara destek verdi.  
Başkan Baran: “Allah Bu Milletten Razı Olsun” 
15 Temmuz’dan itibaren hemen her gece Körfezliler ile beraber olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde demokrasi nöbetini tutmak için meydanlarda bulunan kalabalığa şöyle hitap etti, “ Demokrasi nöbetimizin 13. Gününde, aziz milletimiz, değerli Körfez Halkımız meydanları bir an olsun boş bırakmıyor. FETÖ Terör örgütüne karşı dimdik duran, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan “ Evlere dönebilirsiniz” dediği an, evlerimize döneriz diyen şanlı Türk milletine, siz kıymetli Körfezli hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Bütün siyasi partilerimizin temsilcileri burada. Vatan sevgisinin yanında, siyasi görüşler önemini yitirir. Önemli olan;” Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Bayrak ve Tek Millet’ tir. Allah bu şanlı milletten razı olsun. Vatanımıza, canımız pahasına sahip çıkacağız. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize, acil şifalar diliyorum. Bu millet size minnettardır. Allah, aziz şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin.  “ dedi. 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmalarının ardından, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’da Körfezlilere birlik, beraberlik mesajları verdi. 


Körfezlilere “Şiir ve Ezgi “ Dinletisi
 Demokrasi Meydanında, 13. Gün demokrasi nöbetini tutan Körfezliler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nun usta oyuncusu Mehmet Beyazıt’ın şiir dinletisi ve Sanatçı Umut Mürare’nin ezgileri ile manevi duyguların yoğunlaştığı anlar yaşadı. Körfezliler, vatan için okunan şiirlere ve ezgilere hep bir ağızdan eşlik etti. 

“Şehitler İçin Kuran-ı Kerim Okundu”
FETÖ Terör örgütü tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe
girişiminde meydanlara çıkarak, tanklara, silahlara meydan okuyan, vatanı için canını siper eden aziz şehitlerimiz için, her akşam olduğu gibi demokrasi nöbetinin 13. gününde de 
Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Tütünçiftlik Kültür Merkez önünde demokrasi nöbetini tutan binlerce Körfezli, hep birlikte dua etti. 

Son Güncelleme: 02.08.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38