Körfez’in Özel Başkanları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, engelliler haftası münasebetiyle makam koltuğunu çocuklara devretti.

Körfez’in Özel Başkanları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, engelliler haftası münasebetiyle makam koltuğunu çocuklara devretti.

13 Mayıs 2016 Cuma 11:10
Körfez’in Özel Başkanları

 Körfez’in Özel Başkanları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, engelliler haftası münasebetiyle makam koltuğunu çocuklara devretti.
Çocuklar Makamda 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, engelliler haftası münasebetiyle, Körfez’de bulunan; Gülünce Özel Eğitim, Özel Verimli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Yeni yalı Fahri Korutürk İlkokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Başkan Baran’ı makamında ziyaret eden minikler, Başkan Baran’dan koltuğunu devraldı.
Makama oturan çocuklar sırasıyla, engelliler için parklar yapmak istediklerini, ilçenin biraz daha yeşillendireceklerini, akıllı duraklar ve spor alanlarını artırmak istediklerini söyledi.
Engelleri Sevgi İle Aşacağız
Makamında minik öğrencileri sevgi gösterileriyle karşılayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “Çocuklarımıza hizmet etmek, onlara vizyon kazandırmak, misyon sahibi olarak yetiştirmek hepimizin görevi. Bu noktada bizler de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Engelleri sevgi ile aşacağız.  Bugün burada bizim için Özel olan çocuklarımızı ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Gelecek nesillerin çağdaş bir toplumda yaşamaları için Körfez Belediyesi olarak eğitime, bilime, spora, kültür ve sanata yönelik projeleri hayata geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum.  Bu koltuklarda bizlerden sonra onlar oturacak olanlar sizlersiniz. Sizlere daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz “ ifadelerini kullandı. 
Özel Çocuklara Özel Hafta
Her yıl Türkiye’nin dört bir yanında engelliler haftası ile ilgili yapılan programlar, Körfezde’de gerçekleştirildi. Her alanda çalışmalarını hizmet aşkıyla sürdüren Körfez Belediyesi, özel bir hafta olan engelliler haftasında özel olan çocukları da unutmadı. Minik öğrenciler Körfez Belediyesi hizmet binası içinde bulunan Başkanlıkları, Birimleri ve Meclis salonunu da ziyaret etti. Minik öğrenciler temsili görevini tamamladıktan sonra makamını tekrar İsmail Baran’a teslim etti.  Öğretmenlerinde yer aldığı ziyarette Körfez Belediye Başkanı öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı. Program sonrasında Başkan Baran, çocuklara değişik klasiklerinden oluşan kitap seti, not defteri ve satranç oyunu hediye etti.

Son Güncelleme: 15.05.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38