Körfez’in Sokakları Pırıl Pırıl

“Daha temiz bir Körfez için el ele” sloganıyla yola çıkan Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez’in cadde ve sokaklarında temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor.

Körfez’in Sokakları Pırıl Pırıl

“Daha temiz bir Körfez için el ele” sloganıyla yola çıkan Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez’in cadde ve sokaklarında temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor.

25 Mart 2015 Çarşamba 17:01
 Körfez’in Sokakları Pırıl Pırıl

Sokaklar Tek Tek Elden Geçiyor

Modern şehircilik anlayışıyla her geçen gün çehresi değişen Körfez’de sokaklar süpürülmekle kalmıyor, deterjanlı su ile yıkanıyor. Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar kapsamında mahalleler tek tek elden geçiriliyor, arsa konumunda bulunan araziler dahil, tüm cadde, sokak ve kaldırımlarında bahar temizliği gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sonrasında yol süpürge araçları yolları süpürüyor ardından yıkama araçları ile yollar yıkanarak temizleniyor. 

Temizlik Çalışmalarına İş Makinaları da Destek Verdi

Çok sayıda iş makinesi ve personelin katıldığı genel temizlik çalışması, belediye ekipleri tarafından yapılan kapsamlı temizlik çalışmasında yollarda ve kaldırımlarda biriken atıklar ile su kanalları ekipler tarafından temizlendi. Çevreye bırakılan atıkları da halkın talepleri doğrultusunda toplayan belediye ekipleri, iş makineleriyle bırakılan atıkları araçlarla çevreden topluyor.

Körfez’de Her Alanda Halka Yakışır Hizmetler Gerçekleşiyor

Köprüler, alt geçitler, kavşaklar, kaldırımlardaki yabancı otlar ve çevreye bırakılan çöpleri ekipler her gün vardiyalı şekilde çalışarak temizliyor. Çağrı merkezine gelen çağrıları da anında değerlendiren ekipler kente çevreye zarar verebilecek her türlü atığı ve çöpleri topluyor. Her alanda adına yakışır bir şekilde hizmet etme çabası içerisinde olan Körfez Belediyesi ekipleri kentin her noktasında ummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan belediye yetkilileri, “Baharın yaklaşmasıyla birlikte zamanlarının önemli bir kısmını park ve yeşil alanlarda geçiren vatandaşlarımızın huzuru için sokaklarımız, caddelerimiz, parklarımız bahar kampanyamızla pırıl pırıl yapıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Son Güncelleme: 25.03.2015 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38