banner28
banner23
banner36

KÖRFEZ’İN  YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZCAN AĞRAP

KÖRFEZ’İN  YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZCAN AĞRAP

27 Mart 2020 Cuma 09:18
KÖRFEZ’İN  YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZCAN AĞRAP

Ağrap dün göreve başladı. Serdar Çelebi’nin görev yaptığı Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki iki aylık boşluğu Asayiş Şube Müdürü Yusuf Aydın vekaleten idare ediyordu. İki aylık sürecin ardından Körfez İlçe Emniyet Müdürü belli oldu. İl Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Özcan Ağrap, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

KÖRFEZ’İ İYİ TANIYOR

Özcan Ağrap’ın Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması oldukça olumlu karşılandı. Çünkü Ağrap, 10 yıldır Körfez’de ikamet ediyor, Körfez ilçenin yapısını çok iyi biliyor ve daha önce 5 yıl boyunca Körfez Tütünçiftlik Karakol Amirliği yapmış bir isim. Körfez’de görev yaptığı dönem suç oranlarının yüzde 70 azalmasına vesile olan ekibinin başında gelen Ağrap’ın ilçe emniyet müdürlüğü görevinde Körfez’in huzuru için başarılı çalışmalara yapacağından kimsenin şüphesi yok.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38