Körfez’in Yeni Mahallelerinde Yüzler Gülüyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Körfez’in köylerine çıkartma yaparak köy halkıyla birlikte buluştu.

Körfez’in Yeni Mahallelerinde Yüzler Gülüyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Körfez’in köylerine çıkartma yaparak köy halkıyla birlikte buluştu.

10 Mayıs 2015 Pazar 23:02
 Körfez’in Yeni Mahallelerinde Yüzler Gülüyor
 Ziyaretler Belen Köyünden Başladı

Kıraathaneleri ve dernek lokallerini de ziyaret ederek başlayan ziyarette protokol üyeleri öğle namazını Belen Köyünde kıldı. Oldukça kalabalık bir ekiple köylere çıkan protokol üyelerine Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları eşlik etti. Belen Köyüne yapılan ziyaretin ardından protokol üyeleri hiç zaman kaybetmeden Kalburcu Köyüne hareket ettiler.

Yılmaz, “Ülkemizin Üzerine Oynanan Bu Kirli Oyunları Sizlerle Birlikte Bozacağız”

Kalburcu köyü girişinde köy muhtarı Salahattin Girgin tarafından karşılan Belediye Başkanı İsmail Baran ve Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem vatandaşları selamlayarak köy kahvesine gitti.

Sıcak ve samimi bir şekilde sohbet eden protokol üyeleri vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek not aldılar. Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, sorulan soruları birer birer cevaplarken, yaklaşan seçimlerin önemine dikkat çekti. Milletvekili Adayı Yılmaz, “7 Haziran seçimleri ülkenin istikrarının sürmesi adına önemli bir seçim. 2023 hedeflerine sizlerin vereceği oylarla ulaşacağız. Dış güçler tarafından oynanan bu kirli oyunları hepimiz biliyoruz. Bu oyunları sizlerle birlikte el ele vererek bozacağız” dedi.

Başkan Baran, “Dört Bir Koldan İlçemize Hizmet Ediyoruz”

Daha sonra Şemsettin ve Sevindikli Köyü ile ziyaretlerine devam eden Başkan Baran ve Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, köy halkı ile birlikte köylerde yapılan çalışmalar üzerine görüştü. Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgi alan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Merkez mahalleler gibi köylerimizde hizmet görmeye başladı. Okullarımızın bakımlarını ve tadilatlarını gerçekleştirdik. Yol medeniyettir düsturuna uyarak ilçemizde asfaltlanmadık yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz yeni mahallelerimizde yol bakım ve yenileme çalışmalarını yerine getiriyor. Buna ilave olarak Körfez’in sınırları içerisinde en uzak noktalarında bulunan birçok çalışmayı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Baharın gelmesiyle birlikte ilçemizin her noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Protokol üyeleri köy halkıyla birlikte sohbet ettikten sonra kısa bir süre önce restorasyon çalışmasına başlanılan Taşköprü’deki çalışmaları yakından takip etti. Yetkililerle görüşerek çeşitli bilgiler alan Başkan Baran, Taşköprü’nün yenileme çalışmalarında önemli bir aşama kaydedildiğini ifade etti.

Badem, “İstikrarı Sürdüreceğiz”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Yapılan köy ziyaretlerinin önemine dikkat çekerek, “Halkımızla kucaklaşmak bizlere güç veriyor. Dört bir koldan ilçemizin her noktasını ziyaret ederek halkımızla birlikte oluyoruz. Allah razı olsun bizlere inançları tam. Bizde 12 yıldır olduğu gibi güvenleri ve inançlarını boşa çıkarmayarak ülkemizin istikrarını sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.05.2015 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38