banner28
banner23
banner36

Körfezliler, bayramlaştı

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Milletvekili Işık, Kaymakam Can ve Başkan Söğüt, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi

Körfezliler, bayramlaştı

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Milletvekili Işık, Kaymakam Can ve Başkan Söğüt, konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi

04 Haziran 2019 Salı 12:58
Körfezliler, bayramlaştı

 

 

Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği geleneksel Kent Bayramlaşması, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Başkan Yardımcıları, KOTO Başkanı Recep Öztürk, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, kamu kurumlarının müdürleri, oda ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SÖĞÜT, “DUALARIMIZ ONLAR İÇİN”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ramazan’ı geride bıraktık, bayramın coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Biz sevinç içerisinde bayramı karşılarken, Dünyanın birçok noktasında zulüm gören mazlumlar var. Bu bayramlar vesilesiyle onlara dua ediyoruz. İnşallah bu bayram onlar için son zulüm günü olur. Sevinç içerisinde bayramlarını kutlarlar” dedi.  Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da konuşmasında, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Milletimizin bu birlik ve beraberliğinin nice bayramlarda devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

IŞIK, “KÖRFEZ KAZANACAK”

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da konuşmasında, “Körfez’in daha güzel olması, daha güzel bir şehir haline gelmesi için el ele gönül gönüle çalışmak zorundayız. Başkanımız Körfez’in geleceği için her kesime dokunarak etkili diyaloglar kuracaktır. Körfez’in kazanacağı her projeye tüm siyasi partilerimiz ve STK’larımız destek verecektir. Bu önümüzdeki süreç artık tümüyle Körfez’in kazandığı bir süreç haline gelecektir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.06.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38