banner28
banner23
banner36

Körfezliler Meydanları Boş Bırakmıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla meydanlara çıkan Körfez halkına, ilk günden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar eşlik etmeye devam ediyor.

Körfezliler Meydanları Boş Bırakmıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla meydanlara çıkan Körfez halkına, ilk günden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar eşlik etmeye devam ediyor.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 14:43
 Körfezliler Meydanları Boş Bırakmıyor
 Körfezliler Meydanları Boş Bırakmıyor

İsmail Baran İle Birlikte Nöbete Devam

Fethullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimine karşı, Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen demokrasi etkinlikleri, Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde demokrasi meydanı olarak belirlenen alanda, binlerce Körfezli’nin katılımı ile devam ediyor.
15 Temmuz darbe girişiminin olduğu geceden bu yana, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran demokrasi nöbeti için meydanlara inen vatandaşları, ilk günden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar yalnız bırakmadı. Demokrasi Nöbeti içi meydanlara gelen Körfezlilere hitap eden Körfez Belediye Başkan Baran şu ifadelere değindi, “Değerli hanımefendiler, beyefendiler, sevgili hemşerilerim hepinizi en kalbi duygularımla, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Bizler bu birlikteliğimizi sağladığımız müddetçe, üzerimizde oynanan bütün oyunları hep birlikte bozacağız. 248 Şehidimiz var. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin, ailelerine sabırlar ihsan etsin. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız evlerinize dönün diyene kadar meydanları boş bırakmayacak, düşmana fırsat vermeyeceğiz. Millet olarak bu vatan hainlerini affetmiyoruz, affetmeyeceğiz. “ dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmalarının ardından,
tutulan demokrasi nöbetinde, aziz şehitlerimiz için hocalar tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi
.

 Körfez’de Cep Telefonlarıyla Görsel Şov

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde tutulan demokrasi nöbetinde, alanının aydınlatmaları kapatıldı ve kalabalık cep telefonlarının ışıklarıyla Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği 'Ölürüm Türkiyem', Uğur Işılak’ın seslendirdiği Recep Tayyip Erdoğan şarkısı eşliğinde karanlıkta görsel bir şov yaptı. Alanda bulunan binlerce Körfez’li, ayrıca çalınan Osmanlı Marşlarına da ellerindeki bayrakları sallayarak tempo tuttu.

 

 Yedi Düvele Karşı; “Omuz Omuza”

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde binlerce Körfezli, omuz omuza demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile meydanlara inen vatandaşlar, birlik beraberlik içinde Ay yıldızlı Türk Bayrağımızın altında “ Bizi kimse bölemez.” mesajlarını iç ve dış mihraklara vermeyi sürdürüyor. Bayraklarını alarak alana gelen binlerce kişi, Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterileri yaparak meydanları boş bırakmıyor. Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Yurtdışından gelen misafirler de vatandaşlar ile birlikte demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.
Tutulan demokrasi nöbetinde Körfezli vatandaşlara çeşitli yiyecekler de ikram ediliyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 27.07.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38