banner28
banner23
banner36

Körfezliler Seçim Zaferini Kutladı

Körfez’de seçim sonuçlarının belirlenmesi sonrası saat 21.00’den itibaren AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının önünde toplanan vatandaşlar seçim sonuçlarını büyük bir coşku içerisinde kutladı.

Körfezliler Seçim Zaferini Kutladı

Körfez’de seçim sonuçlarının belirlenmesi sonrası saat 21.00’den itibaren AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının önünde toplanan vatandaşlar seçim sonuçlarını büyük bir coşku içerisinde kutladı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 18:34
Körfezliler Seçim Zaferini Kutladı

Başkan Baran; Artık “Vakit Körfez Vakti” dir

Körfezliler AK Parti Körfez Teşkilatının Önünde Toplandı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt parti önünde toplanan coşkulu kalabalığı selamlayarak atılan sloganlara Rabia işareti yaparak eşlik ettiler. Meşale ve bayraklarla ilçe teşkilatı binası önünde seçim zaferini kutlayan kalabalığa AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt kalabalığa seslendi.

24 Haziran seçimlerine Milletvekili Adayları, Belediye Başkanıyla ve teşkilat mensuplarıyla birlikte aylardır gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Şener Söğüt seçimlerin hayırlı ve uğur olmasını diledi. Söğüt, “Allah’a şükürler olsun ki böylesine önemli bir zaferi kutluyoruz. Bugün bu zaferde pay sahibi olan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize ve siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ardından Körfez’in mimarı Belediye Başkanı İsmail Baran, bu akşam Vakit Körfez Vakti diyerek parti önünde toplanan vatandaşları selamlayarak konuşmasına devam etti. Başkan Baran, “Seçim sadece ülkemiz için değil tüm ümmet için hayırlı ve mübarek olsun. Bu zafer hem AK Parti’nin hem Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem de Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin zaferidir. Zaferiniz kutlu olsun. Artık Vakit Türkiye Vaktidir.” Dedi.

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise konuşmasına şiir okuyarak ve kalabalığı selamlayarak başladı. Milletvekili Sami Çakır, “Yenildiniz, tuş oldunuz tuş Millet AK Parti dedi bu aziz Millet Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile yola Devam dedi. 16 yıllık hizmeti yarına taşınması için verdiğimiz emek verdiğiniz gayret verdiğiniz tüm gayret için yürekten teşekkür ediyorum. Allah, yarının yolunda vereceğimiz mücadele için yolumuzu açık etsin.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 26.06.2018 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38