‘Körfezlilik’ bilincini herkese aşılamalıyız

Toplantısını her ay ilçedeki bir dernek binasında yapma kararı alan Körfez Kent Konseyi, bunun ilkini Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi’nde gerçekleştirdi

‘Körfezlilik’ bilincini herkese aşılamalıyız

Toplantısını her ay ilçedeki bir dernek binasında yapma kararı alan Körfez Kent Konseyi, bunun ilkini Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi’nde gerçekleştirdi

09 Şubat 2018 Cuma 10:38
‘Körfezlilik’ bilincini  herkese aşılamalıyız

Körfez Kent Konseyi, ilçede dernekler arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla her ay toplantıyı farklı bir derneğin ev sahipliğinde gerçekleştirme kararı almıştı. Bu karar sonrası ilk toplantı Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Genel Sekreter Aslı Kuş ile çok sayıda STK ve dernek temsilcisi katıldı. Toplantı açılışında konuşan Başkan İsa Taş, Afrin’deki şehitlerimizi anarak konuşmasına başladı, ‘Mehmetçiklerimizin yanındayız. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ İÇİN ÖNEMLİ

İsa Taş, “Geçtiğimiz ay yaptığımız toplantıda her ay bir STK ve derneğin ev sahipliğinde toplantımızı gerçekleştirme kararı almıştık. Bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi’nde bir araya geldik. Bu akşam Körfez için de anlamlı bir toplantı. Bunlar dostluğumuza, kardeşliğimize ve ülke birliğimize önemli katkı sağlayacak. Ortak akıl ile burada konuları görüşeceğiz, ‘daha güzel bir Körfez için neler yapabiliriz’ bunları konuşacağız.

BİLİNCİ OLUŞTURMALIYIZ

Ben dernekçilikten gelmiş ve işleyişi çok iyi bilen bir isimim. Şehirlilik bilinci gerçekten çok farklı. Bugüne kadar yeteri kadar bölündük. Daha doğrusu bölüne bölüne bir birimizden haberimiz olamaz duruma geldik. 40 yıldır Körfez’de yaşayan birisi, ‘Körfezliyim’ demiyor, ‘Erzurumluyum, Gümüşhaneliyim, Trabzonluyum, Ankaralıyım’ diyor. Türkiye'nin hemen her kösesinden buraya taşınan vatandaşlarımızı ortak bir paydada buluşturmak, onlarda Körfezlilik bilincini oluşturmak durumundayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38