banner28
banner23
banner36

KTO Adayı Recep Öztürk ,adaylığını açıkladı

Körfez Ticaret Odası seçimlerinde ilk resmi adaylık açıklaması bugün geldi. Türkoz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Türkoz Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda Körfez Ticaret Odası başkanlığa aday.

KTO Adayı Recep Öztürk ,adaylığını açıkladı

Körfez Ticaret Odası seçimlerinde ilk resmi adaylık açıklaması bugün geldi. Türkoz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Türkoz Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda Körfez Ticaret Odası başkanlığa aday.

24 Eylül 2017 Pazar 22:20
KTO Adayı Recep Öztürk ,adaylığını açıkladı
 

KTO Adayı Recep Öztürk, Birlik ve Beraberlik Bizim En Önemli Dayanağımızdır


Körfez Ticaret Odası seçimlerinde ilk resmi adaylık açıklaması bugün geldi. Türkoz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Türkoz Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda Körfez Ticaret Odası başkanlığa aday olduğunu duyurdu. KTO mevcut başkanı Sibel Moralı da Recep Öztürk’ün adaylık açıklamasına hazır bulundu.

 

PROJE VE FALİYETLER

 

Adaylığını resmen ilan eden Recep Öztürk, “Ülkemiz ve bölgemiz önemli bir süreçten geçiyor, bu süreçte en büyük görev ise, biz iş dünyasına düşüyor. Güçlü bir ekonomi, güçlü ülkeyi doğurur. Ekonomisi güçlü bir ülke, üretim ve farklı pazarlarda kabul görmesiyle oluşur. Aday olan tüm arkadaşlar olarak ortak hedefimiz, girişimciliği destekleyen, tüccar ve sanayicimizin çalışma alanını genişleten, proje ve faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu hedefler doğrultusunda çalışma arkadaşlarımla beraber Körfez Ticaret Odamızın seçiminde adaylığımızı açıklıyoruz” dedi.

 


Körfez Ticaret Odasını daha dinamik bir yapıya kavuşacak

Körfez Ticaret Odasını daha dinamik bir yapıya kavuşturmak istediklerini kaydeden Öztürk, “Öncelikle odamızın teknolojik ve fiziki alt yapısını daha modern, daha kullanışlı ve daha fonksiyonel bir duruma getireceğiz. Odamızı dinamik bir yapıya kavuşturacağız. Üyeleri adında daima soran, sorgulayan, kendini güncelleyen modern Türkiye’ye yakışır bir oda için el ele verip çalışacağız. Komitelerimizi sadece olması gerektiği için değil, meclisi fikirleriyle ve projeleriyle beslenen üretken bir duruma getireceğiz. Oda üyelerimizin en büyük sıkıntılarından birisi de ara elamandır. İhtiyaç duyulan alanlarda ara eleman yetiştirilmesi için bölgemizde bulunan Meslek Liseleri, Çıraklık Okulları, Tematik Liseler ve üniversitelerle üyelerimizi bir araya getirip projeler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

 


Vizyonu, misyonu olan liyakat sahibi insanlarla yürüyecek

 

Komitelerdeki aday arkadaşları nasıl belirlediğini anlatan Öztürk, “Vizyonu, misyonu olan liyakat sahibi insanlarla yürümeyi tercih ettik. Asla bölgesel ayrımcılık yapmadık ve hiçbir zaman yapmayacağız” ifadelerini kullandı. Recep Öztürk sözlerini Mehmet Akif Ersoy’dan okuduğu, “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 25.09.2017 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38