banner28
banner23
banner36

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında İlçenin Gündemi Ele Alındı

Körfez Ticaret Odası Eylül ayı meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Bekir Bekiroğlu ve Bilal Atak yönetti

KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında İlçenin Gündemi Ele Alındı

Körfez Ticaret Odası Eylül ayı meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Bekir Bekiroğlu ve Bilal Atak yönetti

25 Eylül 2014 Perşembe 10:03
KTO Eylül Ayı Meclis Toplantısında İlçenin Gündemi Ele Alındı
 KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdikten sonra ilçe gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Efe, Körfez İlçenin Sorunlarına Değindi
Efe, Ağadere Caddesindeki yolun taşlarının sökülerek asfaltlama çalışmalarının başladığı, çalışmaların kurban bayramından önce tamamlanmasının ilçe esnafının yararına olacağını belirterek, “İlçemizdeki yan yolun açılması için gerekli görüşmelerimizi de yapıyoruz. İstanbul tarafından ilçemize gelirken İlçemiz merkezine girişin gösteren bir levha yok. Körfez esnafı bu yan yolun açılmasını istiyor. Yine ilçemizde, TOKİ bağlantı yolunun da çalışmaları devam ediyor. Şu anda o bölgenin Körfez ilçemiz ile bir bağı yok, yolun açılarak Körfez’e bağlantının en kısa sürede yapılmasını istiyoruz.” açıklamalarında bulundu. 
KTO 6552 Sayılı Kanun Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenleyecek
Önümüzdeki günlerde 6552 Sayılı Kanun hakkında Odada bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bilgisini veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “Münfesih olmasına veya sayılmasına rağmen tasfiye edilmemiş anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin tasfiyelerine ve ticaret sicili kayıtlarının silinmesine ilişkin süre 01.07.2015 tarihine kadar uzatılmıştır. Sermayelerini Kanunda öngörülen asgari tutara yükseltmeyen şirketlere 11.12.2014 tarihine kadar süre verilmiştir. Sermaye artırımını yapmadığı için kayıtları silinen şirketlere de aynı tarihe kadar sermaye artırımı için başvuru hakkı tanınmıştır. Kanunun getirdiği yenilikler ve değişikliklere ilişkin Odamızda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.” açıklamasında bulundu. KTO meclis toplantısı devamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Merkezi’nde düzenlenecek olan meclis üyeleri bilgilendirme toplantısına katılım hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.
Son Güncelleme: 25.09.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38