KTO Meclisi CHP Milletvekili Haydar Akar’ı Ağırladı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Ekim ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında toplandı.

KTO Meclisi CHP Milletvekili Haydar Akar’ı Ağırladı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Ekim ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında toplandı.

28 Ekim 2015 Çarşamba 16:10
 KTO Meclisi CHP Milletvekili Haydar Akar’ı Ağırladı

Körfez Ticaret Odası Ekim ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, “100’e yakın vatandaşın hayatını kaybettiği, 400’ü aşkın kişinin yaralandığı Ankara Garı önünde Barış Mitinginde düzenlenen hain saldırıyı kınıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerinin acılarını derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz.” dedi.

Efe, “Disiplinli bir ekonomiye sahibiz.”
Son dönemdeki ekonomik gelişmelere de değinen KTO Başkanı Mustafa Efe, iş adamları olarak siyasette istikrar, ekonomide büyüme ve ülkede huzur olarak 3 istekleri olduğunu belirtti ve “İçinde bulunduğumuz süreçte, gidişatı doğru anlayan, doğru analiz eden, sürdürülebilir çözümler üreten, krizleri fırsata çevirebilen firmalar ayakta kalabilir. İstikrarlı ve krize rahat yanıt verebilen ekonomilerden biri olan Türk ekonomisi, kısa vadeli ekonomik şoklara, dalgalanmalara her zaman hazırdır. Disiplinli bir ekonomiye sahibiz ve ne olursa oldun bu sistemin devam ettirileceğine inanıyoruz.” açıklamalarında bulundu. 

KTO ve KOSGEB arasında İşbirliği Olacak
Ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da meclis üyelerine bilgi veren Efe, KOSGEB ile gerçekleştirdikleri görüşmeler neticesinde Kasım ayı itibari ile girişimcilik eğitimlerinin düzenleneceği ve KOSGEB in bir personelinin de Oda hizmet binasında haftanın belli günleri görev alarak KOSGEB in verdiği destekler ve KOSGEB’den yararlanma imkanları hakkında üyeleri bilgilendireceğini ifade etti. 
KTO Mali ve İdari Hizmetler Müdürü Emekli Oldu
Meclis toplantısı devamında Körfez Ticaret Odası’nda uzun yıllar mali ve idari hizmetler müdürü olarak görev yapan ve Ekim ayı itibari ile emekliliğe ayrılacak olan personel Nihan Yazıcı’ya, Odaya vermiş olduğu hizmetleri için teşekkür ederek hatıra Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan vazo takdim etti. 

KTO Meclis Toplantısı Sonrasında CHP Milletvekili Haydar Akar’ı Ağırladı
Meclis toplantısı sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Son Güncelleme: 30.10.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38