banner28
banner23
banner36

KTO siyasileri ağırladı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Şubat ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında Oda meclis salonunda gerçekleştirildi.

KTO siyasileri ağırladı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Şubat ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında Oda meclis salonunda gerçekleştirildi.

28 Şubat 2014 Cuma 10:19
KTO siyasileri ağırladı
 KTO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıyı Güngör Ayhan yönetirken Bilal Atak ve Hamza Küpeli yardımcılıklarını yaptı.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Şubat ayı meclis toplantısında, Şubat ayı içerisinde gerçekleşen faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen bir törende Kurumlar vergisinde ilk üçte yer alan firmanın Körfez ilçeden olduğuna belirterek Körfez ilçenin yapılan yatırımları fazlası ile hak ettiğini söyledi.

SRC Belgeleri yönelik yaşanan sorunlara da değinen KTO yönetim Kurulu Başkanı Efe, "SRC Belgeleri ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde üyelerimizden gelen talepler neticesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yazı yazdık. Bu yazı neticesinde; kurs tamamlama sınavlarında başarılı olan şoförlerin bu belgelerini ibraz etmeleri halinde 15 Mayıs 2014 tarihine kadar SRC 5 Belgesi Mübadili olarak kabul edileceği tarafımıza bildirildi." açıklamasında bulundu.

Körfez ilçede Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adliye ve Oda binasının da bulunduğu mevkide yapımı başlayan üst geçit çalışmasına da değinen Efe, yapılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, " Körfez Kaymakamlığı karşısında yan yoldan D-100 üzerine uzanan ve Kaymakamlık önündeki yan yola inen üst geçitin yapımı başladı ve kısa sürede tamamlanması bekleniyor." dedi.

Şubat ayı meclis toplantısı sonrasında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı Salih Şirin, ilçe başkanı Zeki Gürsu, belediye meclis üyesi adayları ve beraberindeki parti üyeleri KTO' nı ziyaret ederek projelerini açıkladılar.

Devamında ise KTO, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Reşat Başar, ilçe başkanı Mehmet Miroğlu, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticilerini ağırladı. CHP Körfez İlçe belediye Başkanı Adayı Prof .Dr. Reşat Başar, projelerini anlatarak, KTO' nın görüş ve önerilerini aldılar.

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 10:20
Anahtar Kelimeler:
AğırladıKTOSiyasileri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38