Mahalle İftarların da Coşku ve Huzur Hakim

Körfez Belediyesi’nin mahallelerde uygulamaya koyduğu ‘Körfez’de Mahalleler Ramazanla Şenleniyor’ programları tüm hızıyla devam ediyor.

Mahalle İftarların da Coşku ve Huzur Hakim

Körfez Belediyesi’nin mahallelerde uygulamaya koyduğu ‘Körfez’de Mahalleler Ramazanla Şenleniyor’ programları tüm hızıyla devam ediyor.

26 Haziran 2015 Cuma 11:17
 Mahalle İftarların da Coşku ve Huzur Hakim

Her Kesimden İnsan Aynı Sofrada Buluştu

7’den 70’e tüm mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği iftar sofrasında, her kesimden yüzlerce kişi aileleri, akrabaları ve komşularıyla iftar sevincini yaşadı. Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği neşeli iftar programlarına ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi, düzenlediği dördüncü iftar programını Fatih Mahallesinde gerçekleştirdi.Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşmanın En Güzel Örnekleri Körfez’de YaşanıyorSosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında, binlerce vatandaş aynı sofrayı paylaştı. Düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1500 kişinin katıldığı iftarda mahalleler, dayanışmanın, paylaşmanın coşkusuyla renklendi. Düzenlenen iftar programı sayesinde mahallede, aynı sokakta ya da aynı binada oturanlar, komşularıyla aynı sofrada iftar yapmanın ve uzun uzun sohbet etmenin hazzını yaşadı.

Bu Ramazan Çocuklar İçin Bir Başka Güzel

İftardan önce Başkan Baran, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi, günün anısına vatandaşlarla birlikte fotoğraflar çekildi. Daha sonra İftar vaktiyle birlikte okunan dua ile bütün vatandaşlar oruçlarını huzur içinde açtılar. İftar yemeğinin ardından ise geleneksel Ramazan etkinliklerine geçildi. Geleneksel olarak gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerinde en çok çocuklar eğleniyor. Ramazanların manevi havasını yaşayan çocuklar, hazırlanan etkinliklerle her günü bir bayram coşkusunda geçiriyorlar.İftar sonrası vatandaşlara çay ikramında bulunulan programda, oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp hoş sohbetler gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme: 26.06.2015 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38