banner28
banner23
banner36

Marmara’nın en iddialı Havuzu

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Spor kompleksi müdürü Zekeriya Çetin ile, iç tefrişatını Körfez Belediyesinin 2,5 milyon TL harcayarak hayata geçirdiği Spor kompleksi hakkında konuştuk.

Marmara’nın en iddialı Havuzu

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Spor kompleksi müdürü Zekeriya Çetin ile, iç tefrişatını Körfez Belediyesinin 2,5 milyon TL harcayarak hayata geçirdiği Spor kompleksi hakkında konuştuk.

15 Kasım 2016 Salı 18:58
 Marmara’nın en iddialı Havuzu

 Marmara’nın en iddialı Havuzu

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Spor kompleksi müdürü Zekeriya Çetin ile, iç tefrişatını Körfez Belediyesinin  2,5 milyon TL harcayarak hayata geçirdiği Spor kompleksi hakkında konuştuk. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a böyle bir tesisi hayata geçirdiği için teşekkür eden Çetin; Marmara’nın en temiz havuzunun Çamlıtepe’de olduğunu bu konuda iddialı olduklarını dile getirdi. 

Zekeriya Çetin; Spor Kompleksinin ve açılış sürecini şu şekilde anlattı; “2014 Mayıs ayında bu tesiste göreve başladım.  O dönemde daha inşaat aşamasındaydı bu tesis. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği bu projede arkadaşlarımızla birlikte nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz diye çok çalıştık. Bu konuda Körfez Belediye Başkanımız sayın İsmail Baran’ın da bizlere çok büyük destekleri oldu. 
Daha önce hayata geçmiş farklı yerlerdeki tesisleri gezerek fikir aldık ve Körfez’de uyguladık. Çok yoğun bir tempoyla vatandaşımızla bu tesis buluşturduk. Kısa bir zaman sonra bay ve bayan hamamlarını da aktif hale getirdik. 
Birkaç ay içerisinde bay bayan saunalarını ve Bay Bayan fit ness salonlarını da hayata geçirerek tüm eksiklerini tamamlayıp kusursuz bu tesisi vatandaşımıza sunduk. 

20 Mayıs 2015 tarihinde tesisimizin tanıtımını yaparak vatandaşımızın hizmetin sunduk. 7500 metre kare kapalı alana sahip içinde bay bayan hamam,sauna ve fit ness salonları mevcut. Körfez bu tesisi kısa zamanda sahiplendi ve sevdi. Aldığımız olumlu tepkiler bu tesisin ilçemize ne kadar iyi bir değer kattığını görmüş olduk. 

Çocuklarımız ve gençlerimiz bu tesisi çok sevdi, bedensel ve zihinsel anlamda çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak tabiki hizmetlerin en güzeli. Bu konuda Körfez Belediye Başkanımı İsmail Baran’ın bizlere verdiği destek te bu tesisin kısa zamanda eksiksiz hizmet vermesine neden oldu. 

Tesisimizin hijyenine oldukça önem veriyoruz, Pazartesi günleri tesisimiz kapalı oluyor, bu günlerde tesisimiz köşe bucak temizleniyor bunun yanında 33 personelle bu tesisi en iyi şekilde çalıştırıyoruz. 12 eğitmenimizle ve personelimizle Körfez halkının hizmetindeyiz.  Eğitmenlerimiz ülke çapında derece yapmış başarılı eğitmenlerdir. Bünyemizde bir kimya mühendisimiz ve havuz konusunda deneyimli bir ekibimiz var bu ekip her an suyun ısı ve temizlik ölçümlerini yaparak vatandaşımıza sağlıklı hijyenik hizmet vermemizde büyük gayret gösteriyor. Şu an iddia ediyoruz ki Marmara’nın en temiz en sağlıklı havuzuyuz diyebilirim

Bizim en büyük hedefimiz ilçemizde yaşayan her gencin, çocuğumuzun yüzmeyi öğrenmesi. Sporla tanışması ve enerjilerini doğru yollarda atmasıdır. Bu noktada yeni olmamıza rağmen bu yaz 1500 çocuğumuz yüzmeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Özellikle tesisimizin fiyatları piyasanın oldukça altındadır bunun sebebi ise böyle güzel bir tesisten tüm vatandaşlarımızın kolay bir şekilde faydalanmasıdır. 

Körfez halkımıza bu tesisten faydalanmalarını öneriyorum, özellikle sağlık problemi yaşayan bir çok vatandaşımız bu tesiste kendilerine şifa buluyorlar. Spor yaparak, hamam ve saunalarda vakit geçirerek  kendilerine faydalı bu tesisi istedikleri gibi kullanıyorlar. 

Son Güncelleme: 20.11.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38