banner28
banner23
banner36

Meclis Üyesi Ahmet Sinan Fidan’dan gençlere davet

AKP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi olan ve yeni dönemde de aday adaylığını açıklayan Ahmet Sinan Fidan, gençleri siyasette yer almaya davet ederek, “Yapacağımız çalışmalarda yeni dönemde gençlere yönelik projelere daha çok yer vereceğiz. Hazırladığımız ve yatırımların yavaşlatılması nedeniyle uygulayamadığımız projeler gençleri kapsıyor” dedi.

Meclis Üyesi Ahmet Sinan Fidan’dan gençlere davet

AKP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi olan ve yeni dönemde de aday adaylığını açıklayan Ahmet Sinan Fidan, gençleri siyasette yer almaya davet ederek, “Yapacağımız çalışmalarda yeni dönemde gençlere yönelik projelere daha çok yer vereceğiz. Hazırladığımız ve yatırımların yavaşlatılması nedeniyle uygulayamadığımız projeler gençleri kapsıyor” dedi.

16 Aralık 2018 Pazar 14:28
Meclis Üyesi Ahmet Sinan Fidan’dan gençlere davet

 Ahmet Sinan Fidan, başarılı bir dönem geçirdiklerini ve birçok projeye imza atıldığını ifade ederek, “Körfez Belediyesi kadar çok ve halka hizmet eden proje yapan, başlatan belediye çok az. Biz bir zoru başardık ve çok sayıda çalışma yaptık, halen daha da devam ediyor. Hazırladığımız ama projelerin geçici olarak durdurulması nedeniyle uygulayamadığımız gençlere yönelik çalışmalarımız var. Bunların başında büyük bir spor salonu ve gençlik merkezi çalışmam var. Projesi hazır olan bu çalışmam yeni dönemde harekete geçirilecek. Bir diğer projemiz ise Fener Gölü ve çevresinin yarış pisti olmaktan çıkartılıp, millet bahçesi yapılması şeklinde. Bu konuda hep çalışmamız vardı ve ısrara devam edeceğiz. Gençlik kollarından gelen bir siyasetçi olarak çalışmalarım gençlere yönelik olacak ve yeni kurulacak ekibin de daha dinamik, gençlerin sorunlarına daha çok eğilen bir yapıda olmasını bekliyorum. Cumhurbaşkanımızın da bu yönde gençlere çağrısı mevcut. Buradan gençlere siyasette atılmaları ve faaliyetlere katılarak, kendi gelecekleri için çalışmaları yönünde çağrıda bulunuyorum” dedi.

Ahmet Sinan Fidan, siyasete AK Parti teşkilatında gençlik kollarında seçimlerde bayrak asarak başladığını sözlerine ekleyerek, “Seçimlerde ciddi bir oy alacağımıza ve rekor kırarak kazanacağımıza inanıyorum.

Mevcut başkanımız İsmail Baran’ı bir abi olarak gördük ve o şekilde çalıştık. İlçede çok ciddi yatırımlar yapıldı, çalışmaları meclis olarak destekledik ve bugün en çok proje üreten, uygulamaya koyan ilçe belediyelerinden olduk. İlk dönem bizim çıraklık ve kalfalık dönemimiz oldu. Şimdi ustalık dönemi ile yarım kalan çalışmaları tamamlayıp, başlatamadığımız projeleri uygulayacağız. Bu nedenle yeniden meclis üyeliğine talip oldum. Çocukluğumdan bu yana ticaretin içindeyim, siyaset bir gönül ve hizmet işi. Esnaflıktan edindiğimiz tecrübe ile siyasette de başarılı oluyoruz. Ticaretle geçimimizi sağlıyoruz, siyasetle de dava aşkı için mücadele ediyoruz. İnanmayan, bu aşkı hissetmeyen siyasette başarılı olamaz. Güçlü Türkiye yolunda, güçlü Körfez çalışması yaptık. Çok iyi çalışmalar yapıldığı ve hizmet yoğunluğu çok olduğu için, Körfez’de aday adayı talebi de çok oldu. Bu çokluk partimizin hizmet heyecanından ve gücünden kaynaklanmıştır” şeklinde açıklama yaptı.

Ahmet Sinan Fidan kimdir?

05.07.1988 Kocaeli ‘nin Körfez ilçesinde doğdu, ilk eğitimini Körfez Anadolu İlkokulu’nda, ortaokulu deprem dolayısı ile Körfez  İgsaş Ortaokulu’nda, liseyi Derince 19 Mayıs Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde sürdürdü ve aynı zaman da özel üniversitede ayrı bir eğitim aldı. 2011 yılında AKP saflarında gençlik kolları ile siyasete atıldı ve geçen dönem meclis üyesi olarak seçildi. Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu, Ensar Vakfı Körfez Şubesi Kurucu Yöneticisi, Kızılay, Yeşilay, Gün Işığı Yardımlaşma Derneği , İHH Körfez  gibi sivil toplum kuruluşlarının üye olan Ahmet Sinan Fidan evli ve 1 çocuk babası.

Körfez İlçesinde Kuruluş yılı 1990 olan ayakkabı ve spor giyim satış üzerine aile şirketi olan Ahmet Sinan Fidan, bu şirkette 2005 yılından beri satış pazarlama ve yöneticilik yapıyor ve şirketin 6 şubesinde de aynı görevde bulunuyor.

Siyasi geçmişi

2006 yılında AKP güney mahallesi  gençlik kollarında çeşitli görevler üstlendim

2011  yılında kongre ile AKP Körfez İlçe Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliğine geldim.

Yine 2011-2012 yılları arasında AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları ekonomi ve mali işler başkan yardımcılığı görevini sürdürdüm

2012 yılında AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları siyasi hukuki işler başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği görevine getirildim, 2015 yılına kadar bu görevi başarı ile yürüttüm.

2015  yılında yapılan AKP körfez ilçe gençlik kolları kongresinde tekrar yönetim kurulu üyeliğine seçildim.Yapılan görev dağılımı ile siyasi hukiki işler başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği görevine getirildim.

Mevcut görevimi ifa ederken AKP KOCAELİ İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahramanın  teveccühü ile AKP KOCAELİ İl Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeliğine  getirildim

AKP KOCAELİ İl Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyeliğine getirildikten kısa bir süre sonra ,hızlı çalışmalarımız neticesinde yönetimimizin ve İL Başkanımız Emre Kahramanın teveccühü ile AKP KOCAELİ İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevine getirildim.

Teşkilat Başkanlığı görevini ifa ederken  1 yerel,1 cumhurbaşkanlığı ,2 genel ve 1 referandum olmak üzere 5 seçimi başarı ile gerçekleştirdik.

Aynı zamanda gençliğin temsilcisi ve sesi olarak 30 mart 2014 tarinden beri AK PARTİ Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği görevimi yerine getirmeye devam ediyorum.

Partimizin il ve ilçe kongrelerinde delegelik görevi üstlendim. Yapılan seçimlerde  aktif görev alarak okullarda sorumluluk aldım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38