Mehmet Akif Yılmaz'dan Körfez çıkarması

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz Körfez'de ziyaretlerde bulundu

Mehmet Akif Yılmaz'dan Körfez çıkarması

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz Körfez'de ziyaretlerde bulundu

21 Nisan 2015 Salı 10:30
Mehmet Akif Yılmaz'dan Körfez çıkarması

 Mehmet Akif Yılmaz seçim çalışmalarına durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Bugün Körfez Esentepe mahallesinde ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz ilk olarak Körfez İlçe Başkanı Osman Badem'i ziyaret etti. Daha sonra Esentepe mahalle esnaflarını gezen Mehmet Akif Yılmaz'a Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'da eşlik etti. Tavşantepe Mahalle esnafları tarafından samimi bir şekilde karşılanan Mehmet Akif Yılmaz'a ilgi büyüktü.

 HASTA VE YAŞLILARI UNUTMADI

Esentepe mahallesinde ziyaretlerinde yaşlılarında duasını almak isteyen Mehmet Akif Yılmaz Esentepe'de ikamet eden yaşlıları ve hastaları evlerinde ziyaret ederek yaşlıların hayır dualarını aldı, hastalara da şifalar diledi. Büyüklerin dualarının önemli olduğunu ifade eden Mehmet Akif Yılmaz'ın ziyaretinden  dolayı yaşlı ve hasta vatandaşlar çok memnun oldu.

 "HİZMETLER TAÇLANACAK"

Hasta ve yaşlıları ziyaretinden sonra Ardahan İli Posof İlçesi Aşık Zülali Derneğini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz burada önemli mesajlar verdi. Mehmet Akif Yılmaz burada kalabalık bir gruba hitaben "Son 12 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak, 2015 seçimlerinde Partimizin temel misyonu olacaktır. Ulaşmayı öngördüğümüz 2023 Vizyonu, artık uzak bir vizyon olmaktan çıkmıştır. AK Parti olarak daha uzakları, daha yüksekleri hedefliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 21.04.2015 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38