banner28
banner23
banner36

Milletvekili Akif Yılmaz, Körfez ziyaretinde

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Körfez ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Akif Yılmaz, Körfez ziyaretinde

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Körfez ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

24 Mart 2016 Perşembe 15:08
Milletvekili Akif Yılmaz, Körfez ziyaretinde

 Meclis Genel Kurul çalışmalarının ardından Kocaeli’nde ziyaretlere devam eden Mehmet Akif Yılmaz, Körfez ilçesindeydi. Ziyaretlerine ilk olarak Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığından başlayan Yılmaz, burada İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yöneticileri ile sohbet etti. Ardından Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uğrayan Yılmaz, Müdür İbrahim Okutan’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Körfez ilçesinin eğitim sorunları ve ihtiyaçlarını da görüşen Yılmaz, buradan da Körfez Muhtarlar Derneğine geldi. Muhtarlar ile bir araya gelerek Ülkedeki gelişmeleri değerlendiren Yılmaz,

“Türkiyemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte teröre karşı gerçekleştirdiğimiz mücadelede, birlik ve beraberliğimiz çok büyük önem taşıyor. Küresel güçler bölgede güçlü ve büyük bir Türkiye istemiyorlar. Bunun için de tüm kirli yöntemleri kullanarak, besleyip büyüttükleri terör örgütlerini harekete geçiyorlar. Doğu illerimizde yaşanalar, metropollerde patlayan bombalar bu kirli ve kanlı oyunun bir parçası. Tüm bu oyunları birlik ve beraberliğimizi koruyarak, cesaret ve sabırla mücadelemize devam ederek bozacağız. Bu noktada muhtarlarımıza çok büyük görev düşüyor. , Milletimizin zihnini bulandırarak devletimizi aciz göstermek isteyen içimizdeki terörsever çevrelerin algı operasyonlarına karşı Milletimizi uyaracak, aydınlık ve müreffeh bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz.” Dedi. Ardından muhtarların taleplerini dinlederek buradan ayrıldı.

HASTANELERİ ZİYARET ETTİ

Körfez Muhtarlar Derneği ziyaretlerinin ardından Körfez Diş Hastanesi ve Körfez Devlet Hastanesinde ziyaretler gerçekleştiren Yılmaz, Hastanelerde incelemelerde bulunarak, vatandaşlar ile de sohbet edip şifalar diledi. Körfez Diş Hastanesi Başhekimi Zehra Salih Coşkun’u da ziyaret eden Yılmaz, burada da incelemelerde bulunarak hastaneden ayrıldı.

MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

Hastane ziyaretlerinin ardından Körfez Müftülüğünü ziyaret eden Yılmaz, Müftü Hasan Erdoğan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca Yılmaz, Müftülüğün çalışmaları hakkında da bilgiler alarak Körfez programlarını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 24.03.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38