Milli İttifak adayları her yerde

Milli İttifak’ın Kocaeli Milletvekili adayları, gece-gündüz demeden Kocaeli’nin tüm ilçe ve köylerinde çalışmalar yapıyorlar.

Milli İttifak adayları her yerde

Milli İttifak’ın Kocaeli Milletvekili adayları, gece-gündüz demeden Kocaeli’nin tüm ilçe ve köylerinde çalışmalar yapıyorlar.

29 Mayıs 2015 Cuma 12:55
 Milli İttifak adayları her yerde

 İzmit merkezde, Derince ve Körfez’de çeşitli adreslere ziyaretlerde bulunan Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan, Serhat Duyar, Remzi Kaya, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi il ve ilçe yöneticileri ile birlikte seçim beyannamelerini anlatıp, destek istediler.Milli İttifak Milletvekili adaylarının ilk durağı, İzmit’te ki esnaflar oldu. Ziyaret sırasında girrikleri bir kasapta, etin fiyatını gören Recep Sarıdoğan ve Serhat Duyar, asgari ücretli bir çalışanın günlük yevmiyesi ile bir kilo dana kıyma dahi alamadığını, bu nedenle de etin bu evlere hiç girmediğini ifade ederek, ‘’Asgari ücretli bu şekilde nasıl yaşayabilir ki? Bu olumsuz gidişin tek çaresi bizim meclis gitmemiz ve iktidar olmamızdan geçiyor. Bu ülkede bizim yönetimimizden sonra gelen hiçbir yönetim bu adil paylaşımı yapmadı, yine tek çözüm bizde’’ dediler.

Akşam çalışması

Milli İttifak adayları, seçim çalışmalarının akşam bölümünde de İzmit Topçular ve Terzi Bayırı’nı seçtiler. Akşam namazından sonra çalışmalara kalabalık bir ekiple, hız kesmeden devam eden adaylar ve partililer, esnaf ve vatandaş ziyareti yaptılar. Buradaki çalışmalarda açıklama yapan Recep Sarıdoğan, son günlerde birliği bozmak için fitne çalışmaları yapılabileceğini söyleyerek, ‘’Milli İttifak’ın oy yüzdesini barajın üzerinde görenler bu beraberliğe fitne sokmak, vatandaşın aklını karıştırmak isteyebilirler. Halkımızın dikkatli olmasını istiyoruz. Biz bu ülkede kardeşliği ön planda tutan, birlik ve beraberliğimizi sağlayan bir siyasi hareketiz. Milli ve manevi değerlere bağlı bu ülke insanın inancını kimse test edemez, bunun için bu zamana kadar insanlarımız mevcut iktidara destek verdi.Ama artık bu iktidarın yaptığı yanlışlara dur demek için yeniden Saadet Partisine sahip çıktığını görüyoruz.Halkımız, bu ülkede siyasi partilerin içinde yıpranmamış, temiz kalmış iki partisi Saadet ve büyük birlik partisinin kurduğu  Milli ittifakın tek alternatif olduğunu görüyor ve 7 Haziranda kimsenin tahmin edemediği bir destekle meclise gönderecektir’’ dedi.

Sevindikli Köyü

Recep Sarıdoğan, seçim çalışmalarının bir diğer bölümünde de Körfez İlçe’nin köylerini dolaştı. Sevindikli köyünde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Sarıdoğan, köylere önem vereceklerini belirterek, ‘’Topraklarını yeniden eken, üreten ve ürettiğini hakkıyla satabilen modern köyler kuracağız. Bu ülkede tarıma yönelmedikçe halkın geçinmesi ve normal bir şekilde beslenmesi imkansız. Bu nedenle tarıma ağırlık vereceğiz ve bu alacağımız önlemlerde direk olarak etiketlere yansıyacaktır’’ dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2015 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38