Moralı'nın ilk meclis toplantısı

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclis toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kasım ayı meclisinde önemli ve son süreçte gündemi meşgul eden konulara değinildi

Moralı'nın ilk meclis toplantısı

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclis toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kasım ayı meclisinde önemli ve son süreçte gündemi meşgul eden konulara değinildi

01 Aralık 2016 Perşembe 15:39
Moralı'nın ilk meclis toplantısı

 Körfez Ticaret Odası yeni Başkanıyla İlk Meclisini Yaptı

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclis toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Kasım ayı meclisinde önemli ve son süreçte gündemi meşgul eden  konulara değinildi

Körfez Ticaret Odası Kasım ayı meclis toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı ve merhum Mustafa Efe’nin ölümüyle boşalan meclis üyeliğe koltuğuna gelen Kemal Şengül’ü tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Sibel Moralı yaptığı konuşmada ‘’ Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilk meclis konuşmamı yapıyor olmaktan duyduğum heyecanı sizlerle paylaşmak isterim.  Sizlerin de bildiği gibi odamızın 11 yıldır başkanlığını yürüten  Sayın Mustafa Efe’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Kendisine buradan bir kez daha rahmetle anılıyor, ailesine ve  sevenlerine sabırlıklar  diliyorum.  Yeri gelmişken beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyelerime buradan tek tek teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum’’ dedi.

 

ODAMIZ VE İLÇEMİZE FAYDALI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Ay içerisindeki faaliyetlerden de bahseden Moralı ‘’ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildiğim günden beri aralıksız çalıştık hem hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ettik hem de odamızın işleyişi ve akreditasyon süreciyle ilgili her konuyu çözüme ulaştırmaya çalıştık. Bu anlamda 14 Kasımda komite başkanlarımızla bir toplantı yaparak üye sorunları ve ilçe sorunlarıyla ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk ve akreditasyon sürecinde kendilerinden destek istedik. 15 Kasım’da akreditasyon izleme komitemizle toplantı yaparak stratejik planımız, 10002 sistemimiz, geliştirme ziyaretlerimizle ilgili planlamalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. 22 Kasım tarihinde iç paydaş toplantımızı gerçekleştirdik, 24 Kasım’da İŞKUR’la protokol imzalayarak odamızda ‘’hizmet noktası’’ oluşturduk. Bu hizmet noktasıyla iş başvuruları, işsizlik sigortası ve mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalışanlara yönelik kurs düzenlenmesi gibi konularda ilçemize faydalı olmaya çalışacağız’’ dedi.

 

KOMİTE ÜYELERİ SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Oldukça verimli geçen Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclisi’nde komite üyeleri sunumlar gerçekleştirdi. İlk olarak kürsüye çıkan Mehmet Gümüş Körfez ilçesindeki tır parkı alanları, yeni imara açılan sanayi bölgeleri ve ulaşım problemleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında söz alan Mustafa Gülcan da KDV oranlarındaki artışlarla ilgili olarak, Rıfat Bekir Bekiroğlu,  kat artışı ile ilgili ve Mustafa Altun ise ilçemize bir araç muayene istasyonu kurulmasıyla ilgili sunumlar yaptı.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 02.12.2016 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38