banner28
banner23
banner36

Nuh’un gurur günü

Nuh Çimento Grubu’nun gelenekselleşen kıdem ödülleri töreni bu yıl İstanbul Asia Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirildi. Kıdem alan 84 personelin ödüllendirildiği gecede konuşan Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Bozkurt, “Hep birlikte çok güzel yerlere geldik” derken, pop müziğinin sevinen sesi Ziynet Sali de şarkılarıyla mest etti

Nuh’un gurur günü

Nuh Çimento Grubu’nun gelenekselleşen kıdem ödülleri töreni bu yıl İstanbul Asia Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirildi. Kıdem alan 84 personelin ödüllendirildiği gecede konuşan Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Bozkurt, “Hep birlikte çok güzel yerlere geldik” derken, pop müziğinin sevinen sesi Ziynet Sali de şarkılarıyla mest etti

28 Ocak 2016 Perşembe 11:43
Nuh’un gurur günü
 “Birlikte gelecek, birlikte performans ve birlikte verimlilik: 1’likte tam yol ileri”

“Ürettiği çimento ile ülke kalkınmasına katkıda bulunmak” misyonu ile 1966 yılında kurulan Nuh Çimento Grubu, Geleneksel Kıdem Ödül Töreni’ni bu yıl da yoğun katılım ve coşkulu bir organizasyonla gerçekleştirdi. İstanbul Asia Crowne Plaza Hotel’de düzenlenen geceye; Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Grubu CEO’su K. Gökhan Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, hissedarları, grup müdürleri, Çimse-İş Genel Sendikası temsilcileri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

‘NUH ÇİMENTO GRUBU BAŞARILI BİR STRATEJİ ÇİZİYOR’

Tören, Nuh Çimento Grubu CEO’su K. Gökhan Bozkurt’un açılış konuşmasıyla başladı. Nuh Çimento Grubu’nun çok başarılı bir strateji çizdiğini vurgulayarak çalışanlara ve ailelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bozkurt, “Bu kıdem gecesi benim çok hoşuma gidiyor. Birlik ve beraberliğimiz için çok güzel bir gelenek. Bu yılki kıdem gecesinin konuğu olan arkadaşlarımızı da ayrıca kutluyorum. Allah,  dahanice yıllarda,daha nice günlerde, beraber sağlıklı ve afiyet içinde çalışmayı nasip etsin. Nuh Çimento Grubu başarılı bir strateji çiziyor. Son 3 yılımızda çok güzel yerlere geldik. Bu siz çalışanlarımız vetabiki arkalarında önemli güç olan aileleri sayesinde gerçekleşti. Arkadaşlarımızla ilerisi için bir manifesto çizmeye çalıştık. Ne diyoruz; birlikte gelecek, birlikte performans ve birlikte verimlilik. Bu 3 mottoyu aklımızdan çıkarmayalım istiyorum çünkü bu bizi ürettiğimiz çimento gibi birbirimize yapıştıracak” dedi.

ŞEHİTLERİ VE VEFAT EDEN KURUCULARI UNUTMADI

Konuşmasında, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve Nuh Çimento Grubu’nun vefat eden kurucularını unutmayan Nuh Çimento Grubu CEO’su Bozkurt, “Çalışanlarımızın mutluluğunu en üst seviyede tutmaya gayret ediyoruz. Bu bizim için bir görev. Çünkü üretmek bir ibadet.Çalışanlarımız da bu ibadeti mutlulukla yerine getirsinler istiyoruz.Ancak bugünlerde çok şehit haberi alıyoruz. Vatanımız için şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Biz onlarsız bu kadar güvendeüretemezdik, çalışamazdık. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ayrıca şirketimizin, fabrikamızın kurucularından olup da bugün aramızda olmayan tüm isimlere Allah’tan rahmet diliyorum. Gerçekten o kadar güzel bir eser bırakmışlar ki, bu tablo bunu ispatlar nitelikte. Biz onlarsız bugünlere gelemezdik” ifadelerine yer verdi. 

KIDEM ALAN PERSONELE PLAKET

Konuşmaların ardından Nuh Çimento Grubu’nun çeşitli şirketlerinde 35, 30, 25, 20, 15, 10 ve 5 yılını dolduran personellere plaketleri ve ödülleri takdim edildi. 35 yılını dolduran- grubun en kıdemli üyesi: Oya Aydın, 30 yılını dolduran: Hüseyin Cahit Yazgan, Bilal Gündoğmuş, Mehmet Seçkin Ergün, İsmail Baytekin, 25 yılını dolduran: Vatan Mengül, Halis Genç, Ramadan Ulgi, 20 yılını dolduran: Süleyman Cüneyt Dilsiz, Bülent Fidan, Cihan Kale, Sibel dilsiz, Ertem Tançay, Hasan Hüseyin Tek, Nevzat Uyan, Seçkin Akkaş, Haydar Doğan, Eyyüp Alaca, Muhammet Abidoğlu, Ekrem Gazioğlu, 15 yılını dolduran: Murat Sağır, Erkan Taşkın, Selahattin Tuna, Özgür Karakaya, Ridvan Kasap, Gürkan İlaslan, Turgay Gökçe, Emir Teoman, Arzu Soyçiçek, Yavuz Bank, Tuncay Aslan, Mustafa Yapıncak, Kemal Fazıl Gemici, 10 yılını dolduran: Abdulhamit Akçay, İsmail Doğan, ergin Akpınar, Öner Köseoğlu, Yusuf Yalçın, Yüksel Duysak, Erol Tunç, Mehmet Didar, Sürkan Sunal, Sadullah Şimşek, Yusuf Sari, Necmi Çakmak, Erol Güler, Fuat Yıldız, Rayif Yıldırım, Ali Yağşı, Ersun Çalışkan, Arif Karahan, Nadir Erkılınç, İsmail Toptaş, Haluk Özer, Serkan Acar, Murat Yavuz, Nezaim Pekşen, Süleyman Kayacan, Betül Sertkaya, Cafer Çakmak, Sebahattin Güngör, Şaban Aras, Ramazan Korkmaz, Gençosman İskender, 5 yılını dolduran: Osman Azğur, Serap Aktaş, Levent Yavuz, Emre Kılıç, Mehmet Ali Haldız, Musa Can, Melikşah Fırat, Onur Okyay, Serhat Sekmen, Aziz Türk, Rıdvan Çetkin, Cuma Yeleğen, Derya Teoman, Samet Meral, İsmail Akbulut, Murat Kızılırmak, İsmail Özdil, Mert Aydoğdu, Fazlı Kar, Mustafa Özcan, Gökhan Kahveci, Enes Kırkoçoğlu, Cihan Erim, Orhan Cansever, Serdar Yücel Serindere, Abdullah Ersoy, Emrah Yiğit, Erol Gümüş, Dilek Demir, Ruhi Özan törenle plaketlerini aldı.

‘SARSINTIDAN TÜM İSTANBUL ÇİMENTO ARASIN’

Başarının kutlandığı coşkulu gecenin finalini ise pop müziğinin sevilen sesi Ziynet Sali yaptı. Türkçe ve Yunanca şarkılardan oluşan en beğenilen eserlerini Nuh Çimento Grubu için seslendiren Sali’ye davetliler de eşlik etti. Şarkı aralarında davetlilerle sohbet eden Sali, “Nuh Çimento Grubu çok güzel bir enerjiniz var. Hep birlikte bu geceyi sallayalım. Sarsıntıdan tüm İstanbul çimento arasın” dedi. 

Son Güncelleme: 29.01.2016 15:50
Anahtar Kelimeler:
Nuh’un Gurur Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38