Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Körfez Belediyesi, eğitim ve öğretime yaptığı katkıyı sürdürüyor. Körfez Belediyesi kentte bulunan okullarda okuyan öğrencilere 580 paket kırtasiye yardımı yaptı.

Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Körfez Belediyesi, eğitim ve öğretime yaptığı katkıyı sürdürüyor. Körfez Belediyesi kentte bulunan okullarda okuyan öğrencilere 580 paket kırtasiye yardımı yaptı.

13 Ekim 2015 Salı 11:11
 Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eğitime verdiği destek gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Körfez Belediyesi 2015-2016 eğitim yılı öncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.

Sosyal Sorumluluğumuzu Yerine Getiriyoruz

Her gün yeni ve farklı bir proje ile Körfezlilere hizmet eden Belediye Başkanı İsmail Baran, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Geçmişte birçok insanın kitap veya defter alamadığı için eğitimine devam edemediğini belirten Başkan Baran, “Milli Eğitim Bakanlığımız, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçekleştirerek öğrencilerimize ders kitaplarını ücretsiz dağıtıyor. Biz de belediye olarak eğitim alanında sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” dedi.

Eğitim Setleri Teker Teker Dağıtıldı

Eğitimde ihtiyaç duyulan her alanda destek veren ve katkı sağlayan Körfez Belediyesi, eğitim alanında ki desteğini her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek sürdürüyor. Körfez Belediyesi, ilçedeki ilkokul ve ortaokulda okuyan 580 çocuğa defterler, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya vb. malzemelerin yer aldığı bir set hediye etti. Çocuklar, okul ve yaş gruplarına göre çeşitlendirilen eğitim setlerini belediye personellerinin elinden büyük bir heyecanla teslim aldılar. Yapılan eğitime destek projesini sadece Körfez sınırları içerisinde yetinmeyip kilometrelerce ileri taşıyan Körfez Belediyesi, bu kapsamda gelen talepler üzerine Diyarbakır’da eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilere de kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. 

Körfezli Aileler Eğitim Yardımından Memnun

Eğitim yardımı hakkında konuşan Körfezli aileler, yeni eğitim öğretim yılında böylesi destekleyici bir eğitim hizmetinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Tamamı bir set halinde bir yıl içerisinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her çeşit boya, kalem, defter, cetvel takımı, kalemtıraşın bulunduğunu söyleyen öğrenci aileleri, ciddi bir masraftan kurtulduklarını dile getirdi. Başkan Baran’a teşekkür eden Körfezli aileler, Körfez Belediyesinin sunduğu eğitim hizmetlerinden faydalandıklarını dile getirdi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38