banner28
banner23
banner36

Orhangazi Anadolu Lisesi birinci oldu

Orhangazi Anadolu Lisesi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası tiyatro festivalinde Kocaeli birincisi oldu.

Orhangazi Anadolu Lisesi birinci oldu

Orhangazi Anadolu Lisesi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası tiyatro festivalinde Kocaeli birincisi oldu.

03 Haziran 2014 Salı 18:46
 Orhangazi Anadolu Lisesi birinci oldu

 Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz hafta protokolün katılımı ile düzenlenen tiyatro festivalinde dört ayrı dalda ödül alan Orhangazi Anadolu Lisesi, ödülünü Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Fehmi Çelik’ten aldı.

“Sen Hiç ateş böceği gördün mü” ile birinci oldu

Körfez’de en iyi oyun ödülü alarak Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği liseler arası tiyatro festivalinde de birinci olan Orhangazi Anadolu Lisesi başarıya doymuyor. Sen hiç ateş böceği gördün mü oyunu ile dört ayrı dalda birincili ödülü alan Orhangazi Anadolu Lisesi bu seneki yarışmalarda beşinci birinciliğini elde etti. Orhangazi Anadolu Lisesi “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü oyunu ile en iyi oyun, en iyi kadın oyuncu, en iyi dekor ve en iyi yardımcı erkek oyuncu dallarında dört ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Ödülü İl Milli Eğitim Müdürü Çelik verdi

Orhangazi Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni Feryal Gürbüz Şen’in çalıştırdığı oyun ile dört dalda birinci olan oyunun ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Fehmi Çelik verdi. Oyunun diğer ödüllerini ise Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız ve Kazım Kurtoğlu verdi.

Orhangazi Anadolu başarıya doymuyor

Orhangazi Anadolu Lisesi son dönemlerde elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bilgi yarışmasında, İstiklal Marşı yarışmasında, siyer yarışmasında ve ilçenin diğer programlarında bir çok dalda birinci olan Orhangazi Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor. Tiyatro yarışması ile bir çok dalda ettiği başarısına yenisini ekleyen Orhangazi Anadolu Lisesi, yeni müdürü Murat Şendoğan ile yeni bir ivme kazanmış görünüyor.

Son Güncelleme: 05.06.2014 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38