Personele Telefonda Etkin İletişim Becerileri Semineri Verildi

Körfez Belediyesi, halkına en etkin ve güvenilir hizmeti sunma politikasıyla çağrı merkezi personeline eğitim semineri düzenledi.

Personele Telefonda Etkin İletişim Becerileri Semineri Verildi

Körfez Belediyesi, halkına en etkin ve güvenilir hizmeti sunma politikasıyla çağrı merkezi personeline eğitim semineri düzenledi.

25 Aralık 2015 Cuma 16:21
 Personele Telefonda Etkin İletişim Becerileri Semineri Verildi
Körfez Belediyesi, 0262 500 00 50 numaralı hat ile çağrı merkezinde günün şartlarına uygun ve vatandaş memnuniyeti esaslı iyileştirme çalışmaları düzenliyor. Çağrı merkezi personeli yanı sıra yönetici asistanları, santral görevlileri, çözüm masası personeli de "Telefonda Etkin İletişim Becerileri" eğitimi aldı. Çağrı merkezindeki yeniliğin temel hedefi, müşteri memnuniyetini artırmak, abonelerin hatta bekleme süresini en aza indirmek ve bildirilen problemlerle ilgili geribildirimde bulunmaktır. Kurum personeline yönelik verilen telefonda kurumsal iletişim, ses tonunu etkin kullanma, etkin dinleme, telefonda yasak ifadeler, istekleri anlama ve analiz etme gibi konularda bir hafta boyunca Körfez Belediyesi Toplantı Salonunda seminer düzenlendi. 
Telefondaki Sesimiz Karakterimizi Ve Ruh Yapımızı Yansıtır
Eğitim seminerleri ile personelin motivasyonunu artırmayı ve iş yaşamını kolaylaştırıp verimliliği yükseltmeyi hedefleyen Körfez Belediyesi personelini alanında uzman Eğitim Danışmanı Çiğdem Çiftçi tarafından telefonda iletişim konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Telefonda bile insan karakterinin belli olduğunu belirten Eğitim uzmanı Çiğdem Çiftçi, “Telefondaki sesimiz karakterimizi ve ruh yapımızı yansıtır. İnsanlar bizi gördükleri andan itibaren 60 saniye içinde hakkımızda görüşleri oluşurken, telefondaki sesimize göre de insanlar hakkımızda bir yargıya sahip olurlar. Dedi. Çiftçi, etkili iletişimin nasıl sağlanacağı konusunda da önemli bilgiler aktardı. Çiftçi, “Etkin dinleme beceriniz ve ses özelliğiniz kendinizi ve kurumunuzu telefonda en iyi bir şekilde sunmanıza çok büyük katkı sağlar. Doğru ve dik duran vücut, daha rahat nefes almanızı ve daha etkili bir nefes çıkarmanızı sağlar” ifadelerini kullandı.
Belediye Personelini Sertifikalarını Başkan Yardımcısı Faruk Denli’den Aldı Katılımcılar seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek eğitimci Çiğdem Çiftçi çiçek takdim etti. Gerçekleşen bir haftalık eğitimin ardından sertifika almaya hak kazanan belediye personelleri sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan’dan aldılar. Başkan Yardımcısı Denli, eğitimci Çiğdem Çiftçi’ye teşekkür ederek, “Hizmet kalitemizi yükseltmek için tüm personelimize telefonda etkin iletişim, güzel ve etkili konuşma, diksiyon, zor durumlarla başa çıkma ve stresle başa çıkabilme konularında profesyonel eğitim almıştır. Etkili iletişim dendiği zaman ilk akla gelecek kurumların başında belediyeler gelir. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran belediyelerdeki çalışanlar bizi temsil ettikleri için belediyenin görünen yüzüdür. İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla çıktığımız yolda personellerimiz de her zaman güler yüzlü ve pozitif olmalıdır." dedi.

Son Güncelleme: 25.12.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38