Saadet Başiskele'den kan bağış kampanyası

Yerel seçimlere idealı giren ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi, Başiskele’de örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Saadet Başiskele'den kan bağış kampanyası

Yerel seçimlere idealı giren ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi, Başiskele’de örnek bir çalışmaya daha imza attı.

21 Şubat 2014 Cuma 09:57
Saadet  Başiskele'den kan bağış kampanyası
 Saadet Partisi (SP) Başiskele İlçe Teşkilatı ile Türk Kızılay’ı ortak kan bağış kampanyası düzedi. Kampanyaya, Saadet Partisi (SP) Başiskele Belediye Başkan Adayı Abdullah Öztürk, İlçe Başkanı Süleyman Sezer, Gençlik Kolları Başkanı Semih Özay ve çok sayıda vatandaş destek verdi.

Kan bağış kampanyası, Saadet Partisi (SP) Başiskele İlçe Teşkilatı önünde Türk Kızılay’ı Kocaeli Şubesinin kan bağış otobüsünde gerçekleşti. Kampanyaya destek vermek amacıyla sabah erken saatlerde ilçe teşkilatına gelen Öztürk, kahvaltı programına katıldı ve vatandaşlarla sohbet etti. Kızılay’ın ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganına dikkat çeken Öztürk, “Gerçekten kan, acil değil sürekli ihtiyaçtır ve hayati öneme sahip bir maddedir. Ne yazık ki, insandan başka da elde edilme kaynağı bulunmamaktadır. Temini ise; tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Bu nedenle kan bağış kampanyası düzenleyerek, halkımızın dikkatini kan bağışının önemine çekmek istedik" dedi. Daha sonra, hep birlikte kan bağış otobüsünün bulunduğu alana gelen Öztürk ve partililer önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldu. Genel durumu değerlendirilen, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı yapılan Öztürk ve partililer sırayla kan bağışında bulundular. Sabah saat 10.00’da başlayan kampanya, gün boyu devam etti.

Son Güncelleme: 21.02.2014 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38