Saadet Körfez ‘’çalışmalara yeniden başladık’’

SP Körfez İlçe Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.

Saadet Körfez ‘’çalışmalara yeniden başladık’’

SP Körfez İlçe Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.

06 Nisan 2014 Pazar 12:07
Saadet Körfez  ‘’çalışmalara yeniden başladık’’
 SP Körfez İlçe Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı. Toplantıda seçimle ilgili değerlendirme yapan Recep Sarıdoğan, seçimlerle ilgili tartışma ve itirazların devam ettiğini söyleyerek, ‘’Yine iktidar partisinin seçimlerin galibi olduğunu gördük. Sabah namazında başlayıp, gece 03.00’ e kadar çalıştık. Halkın projelerimize güveni tamdı, ancak iktidar olunması halinde bunların yapılabileceğine kanaat getirdiler.  Nehre karşı mücadele eden dere olduk. SP üyelerinin ve seçmenlerinin yardımıyla seçimlere girdi. Karşımızdaki rakipler ise hazineden aldıkları paralarla mücadele ettiler. Televizyonlar 24 saat yayın yaptı, bir saat bile genel başkanımıza yer verilmedi. Başbakan’dan başka kimseyi dinlemeyen bir kitle ile seçimi kazandılar. Ülkemizde bir çok olumsuzluk var ve bunların sonucunu önümüzdeki günlerde göreceğiz’’ dedi.

Sarıdoğan, çok çalıştıklarını ancak seçimlerin genel seçim havasından çıkmadığını sözlerine ekleyerek, ‘’Hereke’nin dağları kimyasal atıklarla dolduruldu, sahiller limanların insafına kaldı, İlimtepe’de bir sosyal hayat, iş merkezi yok, fakat biz bunları halka anlatamadık. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir. Ankara’dan yönetilen bir Körfez var. Onlar talimat verecek, meclis onaylayacak, başkan da imzalayacak. Halk İsmail baran’a değil Başbakan’a oy verdi. İsmail Baran, başkalarının yönetimiyle göreve getirildi, fakat umarım başkaları tarafından yönetilme görüntüsünden kurtulur. İsmail Baran için henüz konuşmak için erken, yaptığı kötü çalışmalar olursa karşısına dikileceğiz’’ dedi.

Ünal Aktaş ise konuşmasında seçimi kaybetmiş gibi görünseler de galip olduklarını ifade ederek, ‘’Seçimden galip çıktık, zira bir çok yeni arkadaş kazandık. Halkın tercihi SP iken, yukarda esen Başbakan rüzgarı yönü değiştirdi. Seçim bitti ama yarış devam ediyor. Ülkenin karanlık günleri yakında daha da karanlık hale gelecek. Halkımız genel seçim havasıyla kandırıldı’’ dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38