banner28
banner23
banner36

Saadet Körfez’den gövde gösterisi

Saadet Partisi, Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde yaptığı seçim merkezi açılışında 1000 kişilik kalabalıkla gövde gösterisi yaptı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan kalabalık gruplarla çalışma yapmalarının, iktidar partisini korkuttuğunu söyledi.

Saadet Körfez’den gövde gösterisi

Saadet Partisi, Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde yaptığı seçim merkezi açılışında 1000 kişilik kalabalıkla gövde gösterisi yaptı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan kalabalık gruplarla çalışma yapmalarının, iktidar partisini korkuttuğunu söyledi.

18 Mart 2014 Salı 09:53
Saadet Körfez’den  gövde gösterisi

SP Kuzey Mahallesi’nde seçime 13 gün kala bir seçim bürosu daha açtı. Açılış tam bir gövde gösterisi şeklinde yapılırken, 1000 kişilik gurup meşalelerle sokakta yürüyüp sloganlarla seçimi kazanmaya bir adım daha yaklaşıldığı belirtildi. Açılışa İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’la birlikte, Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş ve partinin meclis üyesi adayları ve yöneticileri de yar aldı. Coşku ve gövde gösterisinin hakim olduğu açılışta, iktidar partisi adayına ağır eleştiriler yapılırken, projeler anlatıldı.

İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan açılış konuşmasında, daha önce de yaptığı çağrısını rakamı azaltarak yeniledi ve  İktidar partisi Belediye Başkan adayına, ‘’Delikanlı ol Siyasetini mertçe yap. Artık düşün bizim yakamızdan Günahlarınıza bizi alet etmeyin’’ dedi. Konuşmasını sert dille sürdüren Sarıdoğan ‘’Bizden 100’lerce kişinin kendilerine katıldığını söyleyen zavallılardan 20 ismi istedik, hala veremediler.Oysa bizden onlara katılan hiçbir üyemizin olmadığını biliyoruz.Siz yaptığınız varsa hizmetleri anlatın. Bak biz Bakanlı Milletvekilli açılış yapmıyoruz, bizi bu seçim bütün Körfez halkı bağrına bastı, 31 martı iple çekiyor.Zafer Saadet’in ve Körfez halkının olacak’’ dedi.

 ‘’Geçmişte yaptıklarımızı ve geri bırakılan Körfez ilçemizi 21.Yüzyıla hazırlayacak projelerle halkın karşısına çıktık’’ diyen Saadet Partisi Körfez Belediye Başkanı Ünal Aktaş, ‘’ Körfez, köye dönmüş, halkımız çaresiz ve perişan. Ne derdini soran var ne de çözüm üreten. Biz geliyoruz, çare de çözümde Milli görüş belediyeciliğin dedir’’ dedi.

‘’Onların hayalleri bile bizim yapacağımız hizmetlere ulaşamaz’’ diyen Ünal Aktaş, ‘’140 binlik bir körfezin 1 hastanesi, otogarı yoksa, trafik karmaşası çözülememiş ise, sahil mahalleleri birilerinin insafına terk edilmiş ise, burada ciddi bir problem var demektir.O zaman Körfezde yeni bir yüze, yeni bir söze ve Milletini seven Körfezi bu keşmekeşlikten kurtaracak bir vizyona ihtiyaç vardır. Oda Saadet partisinden başkası değildir’’ dedi.

Saadet Partisi’nin Kuzey Mahallesi’ndeki açılışına, Kuzey Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Metin Bostan ve yönetimi de katıldı.

Son Güncelleme: 18.03.2014 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38