Saadet Körfez’den miting gibi açılış

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, seçim bürosu açılışlarına bir yenisini eklerken, partiye katılımlara da hız verdi.

Saadet Körfez’den miting gibi açılış

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, seçim bürosu açılışlarına bir yenisini eklerken, partiye katılımlara da hız verdi.

19 Mart 2014 Çarşamba 14:02
Saadet Körfez’den miting gibi açılış

Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışını, adeta gövde gösterisi şeklinde büyük bir kalabalıkla gerçekleştiren Saadet Partisi, seçim merkezlerini ve beraberinde de yeni üye kayıtlarını hızlandırdı. Seçim merkezlerinin açılışlarını miting havasında yapan ve mahalle halkının büyük ilgisini gördüklerini söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, ‘’Körfez Saadet’i her yerde bağrına basıyor. Körfez Ünal Aktaş ve beraberinde Saadet yönetimine hazır olsun. Her defasında tekrar ediyorum, yeter ki delikanlı gibi siyaset yapsınlar ve her kes kimin güçlü olduğunu görsün. Biz sahte katılım yapmıyoruz, yeni üye katılımlarını isteyene belgesiyle , isteyene fotoğrafıyla gösteriyoruz. Onlar da bizden geçtiklerini söyledikleri 20 kişiyi belgelendirsinler yeter. Yapamazlar, böyle bir katılım yok’’ dedi.

Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş’ta  yaptığı konuşmasında, 31 Mart’ta Körfez Belediyesi’nin anahtarını alacaklarını söyleyerek, ’Körfez halkı tek umutlarının Milli Görüş iktidarı olduğunu   gördü ve bizi her yerde bağrına basmaya başladı..Körfez belediyesinin Anahtarlarını İktidar partisinden alıp Saadet partisine vereceklerini her yerde deklare ediyorlar. Şuandaki Körfez ilçede diğer siyasi partilerin adayları bu kenti yönetmeye vizyonları yetmez dedi. Körfez Halkı Bize Umut bağladı Kurtuluşun çözümün çarenin Saadet Partisinde olduğunu En akıllı en ayağı yere basan projelerin Saadet Partisi projeleri olduğunu anladılar’’ dedi. Bu nedenle her geçen gün güçlenmeye devam ettiklerini söyleyen Saadet Partisi Körfez Belediye başkan adayı Ünal Aktaş,’’ Biz Bu kenti ve Bu ilçe insanını Mutlu etmek için elimizden gelen her projeyi ona göre tasarlayarak hayata geçireceğiz’’ dedi.

Bağdat caddesini kalabalık bir grupla yürüyen partililer daha sonra topluca seçim büro açılışını gerçekleştirdiler. Katılımların da yapıldığı açılıştan sonra, İlçe Başkanı recep Sarıdoğan, yeni üye olan vatandaşlara rozet taktı. Rozet takma işlemi daha sonra yapılan esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde de sürdü. Bu durum partililere büyük moral verdi.

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38