Saadet Partisi, Körfez esnafını Kahvaltıda ağırladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, oda yönetimi ve ilçe esnafı katıldı.

Saadet Partisi, Körfez esnafını Kahvaltıda ağırladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, oda yönetimi ve ilçe esnafı katıldı.

24 Mayıs 2015 Pazar 11:55
 Saadet Partisi, Körfez esnafını Kahvaltıda ağırladı

Kahvaltı etkinliği, Yeni Yalı Mahallesi’nde A’dan Z’ye Kahve Dünyası adlı iş yerinde gerçekleşti. Kahvaltıya, esnafın yanı sıra, SP Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yönetimi katıldı. Kahvaltının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Coşkun, kendisinin de esnaf olduğunu belirterek, ‘’Körfez İlçesi’nde, Tütünçiftlik’i ikiye bölen ucube bir viyadük yapıldı. Biz bunu eleştirirken Hereke’ye de bir tane yaptılar. Kendileri de ilk viyadük şeridi yapılırken eleştiriyorlardı, sonra hem karşı şeridi, hem de Hereke’yi yaptılar. İlçe fiilen viyadüklerle bölündü ve esnafa darbe vuruldu. Ağadere Caddesi’nde taş döşenirken yine karşı çıktık, dinlemediler. Ardından bir gece de söküp asfalt attılar ve onca para heba edildi. İzmit Körfez’inde 55 liman hedefleniyor, bunun 35’i şu anda faaliyette. Bu deniz gemi trafiğini, yollar da araç trafiğini kaldıramaz. Deprem oldu kaçacak yer bulamadık, bu insanlar nereye gidecek, araçlar hangi yolu kullanacak? Alt yapı adına bir şey yapılmıyor. Dubai Port ile Çin’den gelen malları alıp, başka ülkelere dağıtacak ve ihracat yaptık diyecekler. Üretim adına bir şey yapılmıyor. Bir büyük market açıp, 10 esnafın ekmeğine kan doğruyorlar’’ dedi.

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk’te konuşmasında viyadükleri eleştirdi ve ‘’Bu viyadükler yapılırken esnaf düşünülmedi. Mimar Sinan Mahallesi’de zamanla bitirilecek, şimdiden bunun önleminin alınması gerekiyor. Bizler, küçük esnafa yararlı olan her konuyu anlatmaya devam edeceğiz. Benim mahallemde bile marketler açıldı ve 5 bakkal kapandı. Esnafımız zor durumda, benim işim iyi denilmemeli ve esnafa sahip çıkılmalı’’ dedi.

Bizim içimiz, dışımız bir

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, STK’ların si,yasi parti gözetmeden çalışmaların içinde olması gerektiğini söyleyerek, ‘’STK’lar hiçbir zaman siyasi parti gözetmemeli ve çalışmaların yanında olmalıdır. Sanki siyasileşen bir sivil toplum örgütü oluşuyor gibi bir izlenim var. Biz hiçbir zaman içimizde başka, dilimizde başka olmadık. Ne konuştuysak, o şekilde hareket ettik. Bir ülkem İslam kardeşliğini kaybederse, her şeyini kaybeder. Bu ülke denk bütçe ile bizimle tanıştı, işçi, memur, esnaf bizimle rahat etti. İnsanlar iş için siyasi partilerin önünde beklememeli, bu ülkeyi faizden kurtarın, çalışana iki katı maaş veririsiniz. O maaş da döner dolaşır ve ülke kazanır, üretim artar, şu anda 23 milyon insan açlık sınırında yaşıyor’’ dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2015 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38