Saadet Partisi Körfez’de tanıtım yaptı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan ve Yarımca Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan Erbakan’ı Anma, Anlama ve Aday Tanıtım programında adeta güç gösterisi yapıldı. Salonu dolduran yaklaşık 2 bin kişi sloganlarla seçimde iddialı olduklarını gösterip, belediyeyi alma sözü verdiler.

Saadet Partisi Körfez’de tanıtım yaptı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan ve Yarımca Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan Erbakan’ı Anma, Anlama ve Aday Tanıtım programında adeta güç gösterisi yapıldı. Salonu dolduran yaklaşık 2 bin kişi sloganlarla seçimde iddialı olduklarını gösterip, belediyeyi alma sözü verdiler.

02 Mart 2014 Pazar 12:31
Saadet Partisi Körfez’de tanıtım yaptı
 Salonu dolduran kalabalık arasında, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Körfez Belediye Başkan adayı Ünal Aktaş, il  ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, gençlik ve hanım kolları yönetimi ile kalabalık sayıda partili grup yer aldı. İl Başkanı ve Büyükşehir adayı ile ilçe başkanı ve Körfez adayı meşaleler eşliğinde salona girerken, gençler tanıtım ve anma süresince sloganlarla salonu coşturdular. Saadet Partisi adaylarının yeni sloganı  olarak, ‘’Körfez’de muhabbeti arttırmaya geldik’’ mesajı, aday ve üyelerin birbirlerine sarılarak karşılama yapması şeklinde tanıtıldı. Tanıtım ve anma gecesi Atalar Mahallesi muhtar adayı da olan Fikri Özdemir’in okuduğu Kur’an Tilaveti ile başladı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan konuşmasında, AKP adayı İsmail Baran’ı kastederek, ‘’Delikanlı siyaseti yapılmıyor.Saadet kadrolarını ve yapacaklarını her kes merakla bekliyor. Adaylarımız ve 31 meclis üyesi adayımız tertemiz, hiçbir eleştirilecek noktası yok. 31 Mart’ta her şey değişecek, heyecan ve ruh gelecek. Biraz olsun delikanlı siyaseti yapın. Açıkça  Saadet’ten korktuğunuzu söyleyin. Korkuyorlar ama bizi bitirme politikası uygulamaya çalışıyorlar. Sokaklarda Milli Görüşçü olduklarını söylüyorlar, hadi oradan, Milli Görüş burada , siz neredesiniz. Delikanlı gibi Milli Görüş gömleğini çıkarttık, biz farklı olduk desinler. Bu belden aşağı vurma, yanlışını örtme siyasetidir’’  dedi.

Aktaş’tan ilginç protesto

Daha sonra kürsüye çıkan Körfez belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, kürsüye çıkarttığı tabela ile alkış aldı. Ünal Aktaş, üzerinde ‘’Rüşvet veren de alan da melundur’’ sözü yazılı tabelayı kürsüye taşıdıktan sonra konuşmasında yerel ve genel politikalara değindi. Aktaş, projelerini anlattığı konuşmasında, ‘’31 Mart’ta Körfez Belediyesini teslim alacağız ve bir daha da bırakmayacağız. Halkın rahat nefes almasını ve istihdamı arttıracak olan projelerimizle halkın vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Pembe otobüs projemiz her kesimin beğenisini kazandı. Hazırladığımız tüm projeler ilçede özlemi çekilen çalışmalardır’’ dedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın’da konuşmasında seçimlerin genel seçimmiş gibi gösterilmek istendiğini belirterek, ‘’Çalışmalarınızda özellikle bu konu üzerinde durun ve belediye başkanı seçileceğini vurgulayın. Bu seçimlerde adeta Başbakan seçilecekmiş gibi bir hava estirilmek isteniyor. Bunun açıklamasını yaparak vatandaşların yerel seçim adaylarına odaklanmasınuı sağlayın’’ dedi. Yapılan konuşmalardan sonra Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş ve 31 Belediye Meclis Üyesi sahneye çağrılarak tanıtıldı

Son Güncelleme: 03.03.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38