banner28
banner23
banner36

Sarıdoğan, sokağın nabzını tutuyor

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmalarını halk pazarı ve ilçede önemli oranda üye sayısına sahip olan oda ve derneklerle sürdürdü.

Sarıdoğan, sokağın nabzını tutuyor

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmalarını halk pazarı ve ilçede önemli oranda üye sayısına sahip olan oda ve derneklerle sürdürdü.

29 Mayıs 2015 Cuma 12:46
 Sarıdoğan, sokağın nabzını tutuyor

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde kurulan halk pazarını, İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yöneticileri ile birlikte ziyaret eden Recep Sarıdoğan, hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının nabzını tuttu. Sarıdoğan, vatandaşla yaptığı sohbette hayat pahallılığı ve etiketlerin yüksekliği şikayetlerini alırken, pazarcı esnafı da çalışma ortamları ve etiketleri yükselten koşullar hakkında dert yandılar. Sarıdoğan, güçlünün değil, alın teriyle kazanan, çalışan küçük esnafın yanında olacaklarını söyledi.Oda ve kooperatif Saadet Partisi Milletvekili, adayı Recep Sarıdoğan, seçim nabzını tutmak ve çalışma faaliyetlerini aktarmak için bir diğer ziyareti de Körfez Şoförler Odası ve Körfez Yarımca Minibüsçüler Kooperatif Başkanı’na yaptı. Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Bünyamin Koç ile sohbet eden Sarıdoğan, şoför esnafının sorunlarını yakından bildiğini ve görev almaları halinde bu yönde etkili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ziyarette, vergi, araç giderleri ve borçlar altında ezilen şoför esnafının zor günler yaşadığı anlatıldı.Recep Sarıdoğan, akşam saatlerinde Milletvekili adayı Fatih Polat ve İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ile birlikte yaptığı kahvehane ziyaretinde de Yeni Yalı Mahallesi’ne uğradı. Burada, kahvehanedeki vatandaşlarla  sohbet eden Sarıdoğan, halkın yakındığı şikayetlerinden kurtulması için Sadet Partisi’ne destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme: 31.05.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38