Şehitler Dua ve Şiirlerle Anıldı

Körfez Belediyesi, “Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge" adlı programıyla büyük bir hayran kitlesi olan Sanatçı Talha Bora Öge’yi Körfezlilerle buluşturdu.

Şehitler Dua ve Şiirlerle Anıldı

Körfez Belediyesi, “Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge" adlı programıyla büyük bir hayran kitlesi olan Sanatçı Talha Bora Öge’yi Körfezlilerle buluşturdu.

11 Şubat 2016 Perşembe 11:56
 Şehitler Dua ve Şiirlerle Anıldı

Talha Bora Öge’nin konuşmacı olarak katıldığı, Dua İle Şehitleri Anma Gecesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Talha Bora Öge, namı diğer Gölge, salonu tıklım tıklım dolduran izleyicilerin gönüllerini fethetti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından devam eden programda tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasından sonra sunuma başlanıldı.

Salonda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Kültürel etkinlikleri Körfez’deki vatandaşlarla buluşturmak adına Körfez Belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen gecede Talha Bora Öge namı diğer Gölge, okuduğu birbirinden güzel şiirlerle, Dua İle Şehitleri Anma Gecesi’nde tıklım tıklım salonu dolduran izleyicilere duygu dolun anlar yaşattı. Program öncesi şiirli video gösterisi sonrası sahneye çıkan Talha Bora Öge’yi öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Radyo 7 Kanalında başarıyla sürdürdüğü “Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge" Körfez’de büyük bir ilgiyle karşılandı. Programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Eski Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Birim Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçı Öge, “Allah Düşmanıma Bile Evlat Acısı Vermesin"

Ülke topraklarının her karesinin şehit kanlarıyla sulandığını ifade eden Sanatçı Öge, "Bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimiz şerefli bir şekilde aramızdan ayrıldılar, gazilerimizde aynı şekilde şerefli bir hayat sürmeye devam ediyorlar. Peygamber Efendimiz şehitliği Peygamberlikten sonraki makam olarak gösteriyor. Fakat ana yüreği bir başka, benimde altı yaşında bir kız çocuğum var, Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin. Biz böyle bir milletizdir, düşmanına dua eden başka bir millet yoktur" dedi.

Başkan Baran Şehitler İçin Yazdığı “Bu Vatan Sizleri Unutmayacak” şiirini Körfezlilere Seslendirdi

1.5 saate yakın süren "Dua ve Şiir" gecesi sonunda Körfezliler tarafından ayakta alkışlanan Sanatçı Öge, yaptığı hizmetlerin ve hayata geçirdiği projelerin yanı sıra, yazdığı şiirlerle Körfezlilerin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı İsmail Baran’ı sahneye davet etti. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını lanetleyerek, şehitlere rahmet dileyen Başkan Baran şehitler için yazdığı “Bu Vatan Sizleri Unutmayacak” şiirini Körfezlilere seslendirdi. Teröristin namusu, vatanı, şerefi, onuru ve milleti olmaz diyen Başkan Baran, “Terörist camiye gitmez dini yoktur, hayat boyu kan veremez kanı yoktur. Dağdan inmez vatanı yoktur, meydana inmez yüreği yoktur, kadın bilmez namusu yoktur, insanı yakar milleti yoktur, araç yakar onuru yoktur, arkadan vurur şerefi yoktur, bunlarda insan sıfatı yoktur, bunlar halkını vurur davası yoktur, bunlar haindir. Allah bunların şerrinden bu ülkeyi korudu, daha da korumasını bize nasip etsin" dedi. Başkan Baran daha sonra Talha Bora Öge’ye Körfez’in sembolü olan Kiraz Plaketi ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Kitaplarını İmzaladı, Fotoğraf Çektirdi

Sanat Talha Bora Öge ise, "Allah Aşkına Dua Et" isimli kitabını imzalayarak Belediye Başkanı İsmail Baran’a hediye etti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sanatçı Talha Bora Öge, kitaplarını imzalarken, fotoğraf isteklerini geri çevirmeyip tüm sevenleriyle tek tek fotoğraf çektirdi.

 

Son Güncelleme: 11.02.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38