banner28

SİVAS KÖY DERNEKLERİNDEN ÇÖP FABRİKASI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA

Körfez ilimtepe mahallesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan çöp fabrikasına bir tepkide Sivas köy derneklerinden geldi.

SİVAS KÖY DERNEKLERİNDEN ÇÖP FABRİKASI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA

Körfez ilimtepe mahallesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan çöp fabrikasına bir tepkide Sivas köy derneklerinden geldi.

11 Ocak 2016 Pazartesi 15:16
 SİVAS KÖY DERNEKLERİNDEN ÇÖP FABRİKASI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA

Körfez İlçede bulunan Sivas Köy dernekleri başkanları ve yöneticileri pazar günü düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Esentepe mahallesinde bulunan Divriği Yozyatağı köy derneği lokalinde yapılan basın açıklamasına Kocaeli Sivaslılar Derneği yönetim kurulu üyesi ve Sivas Divriği Yozyatağı köy derneği başkanı Metin Özkan ev sahipliği yaptı. Basın açıklamasına dernek başkanları yöneticileri ve üyeleri ilgi gösterdi.

 

Basın açıklamasına Kocaeli Sivaslılar Derneği yönetim kurulu üyesi ve Sivas Divriği Yozyatağı köy derneği başkanı Metin Özkan Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı körfez şube Başkanı Durmuş Yıldırım Kapıkaya Köy Derneği Başkanı Cavit Dağdeviren  Arık Köy Derneği Başkanı Bayram Yanıktaş, Demirbaş Köy Derneği Başkanı Şahin Akyüz,  İlimtepe mahallesi Muhtarı Kazım Elmas katıldı.

 

Körfez ilçemizin gelişmeye açık tek bölgesi olan İlimtepe doğasıyla bitki örtüsüyle yemyeşil alanlarıyla gelecek kuşaklarımıza bırakacağımız en büyük mirasımızdır. Seçim meydanlarında verilen sözleri unutmadık. Neydi bu sözler hatırlayalım; dört yıllık üniversite, Spor tesisleri, sosyal alanlar ve parklardı. Bugün geldiğimiz noktada ise çöp fabrikası yapılmasın diye tüm ilçe ve yakın ilçeler seslerini duyurabilmek için bir araya geliyor. Körfez ilçemizde yaşayan Sivaslılar olarak bizler de İlimtepe’ye çöp fabrikası yapılmasına kesinlikle karşıyız.

Sanayi denilince ilk akla gelen ilçe olan körfezde fabrikalardan dolayı adım atacak bir yerimiz temiz havamız kalmamıştır. Körfez de yaşayabileceğimiz tek yer kalmıştır orası da ilimtepedir. Bizler İlimtepe de körfezin manzarasını izlemek istiyoruz. Temiz havasıyla vatandaşların ağaçların altlarında belediyemizin yapacağı sosyal mesire alanlarında piknik yapmak istiyoruz. İlimtepe tüm körfez’in olduğu gibi yakın ilçelerinde akciğeridir.

Basına ve Kamuoyuna duyurulur.

Son Güncelleme: 12.01.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38