banner28

Sizler gözümüz ve kulağımızsınız

Köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ben muhtarlarımızın hizmetlerinden, verdikleri emekten çok memnunum” dedi

Sizler gözümüz ve kulağımızsınız

Köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ben muhtarlarımızın hizmetlerinden, verdikleri emekten çok memnunum” dedi

14 Mart 2018 Çarşamba 12:38
Sizler gözümüz  ve kulağımızsınız

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette muhtarlar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Baran’a teşekkür ederken, talep ve önerilerini de iletme fırsatı buldu. Başkan Baran, “Hepimizin farklı farklı sorumlulukları var. Birbirimize yardımcı olacağız. Sizler bizlerin mahallelerdeki gözü, kulağısınız. Fahri meclis üyelerimizsiniz” dedi.

DEĞER VERİYORUZ

“Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz, değer veriyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Göreve geldiğimizde ekibime muhtarların talep ve isteklerine karşı duyarlı olmaları talimatı verdim. Sizler de ne zaman arasanız, telefonum hep açık. Bizler her koşulda sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz ve teknik donanımımızla halkımızın ve sizlerin yanında olacağız.

BİZLERİ BİLGİLENDİRİN

Ayda en az bir kere bir araya gelip, istişarelerde bulunuyoruz. Sizler bizim mahallerdeki gözümüzsünüz. Biz tabi ki çalışmalarımızı eksiksiz yapmaya çalışıyoruz fakat sizler de herhangi bir eksiklik gördüğünüz de bizleri bilgilendirmelisiniz. Ben muhtarlarımızın hizmetlerinden, verdikleri emekten çok memnunum” dedi.

Son Güncelleme: 18.03.2018 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38