Sosyal Belediyecilik Anlayışı Körfez’i Sarıyor

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Halk Oyunları kursu kuruyor.

Sosyal Belediyecilik Anlayışı Körfez’i Sarıyor

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Halk Oyunları kursu kuruyor.

08 Ocak 2016 Cuma 11:57
 Sosyal Belediyecilik Anlayışı Körfez’i Sarıyor

Körfez Belesiyesi, Ücretsiz Halk Oyunları Kursu Açtı

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler birimi tarafından organize edilen Halk Oyunları ücretsiz kurs kayıtlarının başladığı bildirildi. Körfez Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Halk Oyunları ekibi kuruluş hazırlıkları başlatıldı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimince organize edilen Halk Oyunları ücretsiz kursu, gençlerin sosyal yaşama katılmalarını sağlamak ve geleneksel halk oyunlarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla çocuk, yetişkin gruplarına yönelik ücretsiz kurs verecek.

Tamamen Ücretsiz

Petkim Çok Amaçlı salonda yapılması planlanan Halk Oyunları kurslarına 10 yaşından itibaren her yaş grubundan vatandaş Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimine bir adet fotoğraf ile başvurabilir. Açılan kurs hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, “Çocuklar ve yetişkinler olmak üzere 2 ayrı kategoride başlatılacak halk oyunları kursuna, Körfezliler ücretsiz kayıt yaptırabilecekler. Amacımız geleneksel kültürümüz olan yöre oyunlarımızı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. Ben tüm Körfezlileri bu kursa davet ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38